Luis uit Steenrijk Straatarm is de nieuwe geluksambassadeur van Fortune Factory

Luis uit Steenrijk Straatarm is de nieuwe geluksambassadeur van Fortune Factory

Met gepaste trots presenteren we de nieuwste aanwinst van Fortune Factory (het bedrijf achter Geluk.com): Luis Scholten. Hij gaat aan de slag als onze Geluksambassadeur.

Luis was vorige week te zien in het programma Steenrijk, Straatarm op SBS6. Daar was te zien hoe hij samen met zijn zoontje Max (12 jaar) leefde van €50,- per week. De uitzending bracht veel te weeg en leidde o.a. tot een crowdfunding-actie waar inmiddels al meer dan €5500,- mee is opgehaald. Erik-Jan Gulden, directeur van Fortune Factory, werd geraakt door het verhaal van Luis en stuurde hem een berichtje met de boodschap dat hij hem wilde helpen en een baan had die paste bij Luis.

tweet

luis steenrijk straatarm

Een week later is Luis officieel de nieuwe Geluksambassadeur van Fortune Factory. “Ik wil graag geluk uitdragen, ik mag iedereen een glimlach op het gezicht toveren", lacht hij. Hij kreeg de afgelopen week verschillende aanbiedingen, bijvoorbeeld om aan de slag te gaan als kasteelheer. Toch sprong het aanbod van Fortune Factory eruit. Daarom hebben we Luis op 6 oktober enthousiast onthaalt en kijken we er naar uit om met hem te werken op de geluksfabriek!

Geluksambassadeur

Inmiddels is Luis officieel de Geluksambassadeur van Fortune Factory. "Ik kreeg de mooiste aanbiedingen, maar wat is er mooier dan het overdragen van Geluk? Met wat ik nu doe tover ik iedere dag wel een glimlach op het gezicht. In ieder geval maakt het mij happy. M'n functie is veelzijdig. De eerste maanden loop ik mee met de afdeling Klantgeluk, zeg maar klantenservice en sales. Ik krijg de kans me zelf te ontwikkelen en ben dankbaar dat m'n leven door de deelname aan het SBS programma zo'n bijzondere wending heeft gekregen."

Geef licht

Om iets van het geluk van Luis te kunnen doorgeven zijn de Lichtpuntjes bedacht. Een kaars als hoop en verlichting. Van ieder verkocht lichtpuntje (mooi rank LED Kaarsje) wordt 10% gedoneerd aan het goede doel waar Luis zich het meest mee verbonden voelt: het Ronald McDonald Kindertehuis.

Hart van Nederland

Hart van Nederland was aanwezig bij de officiële aanstelling van Geluksambassadeur Luis Scholten. Exact een week na uitzending van het programma Steenrijk Straatarm, wordt hij warm ontvangen door zijn nieuwe collega's. Nou ja… Gedurende de opname viel alles uit. Stroom, pc's, telefoon, verwarming. Maar het leverde mooie beelden op. De actie "Geef Licht" werd in donker geboren... Bekijk onderstaand de reportage.

steenrijk_straatarm_luis