Luis uit Steenrijk Straatarm is de nieuwe geluksambassadeur van Fortune Factory

Luis uit Steenrijk Straatarm is de nieuwe geluksambassadeur van Fortune Factory

Met gepaste trots presenteren we de nieuwste aanwinst van Fortune Factory (het bedrijf achter Geluk.com): Luis Scholten. Hij gaat aan de slag als onze enige echte Geluksambassadeur.

Luis was vorige week te zien in het programma Steenrijk, Straatarm op SBS6. Daar was te zien hoe hij samen met zijn zoontje Max (12 jaar) leefde van €50,- per week. De uitzending deed veel te weeg en leidde o.a. tot een crowdfunding-actie waar inmiddels al meer dan €5500,- mee is opgehaald. Erik-Jan Gulden, directeur van Fortune Factory, werd ontroerd door het verhaal van Luis en stuurde hem een berichtje met de boodschap dat hij hem wilde helpen en een baan had die paste bij Luis.

luis steenrijk straatarm

Geluksambassadeur

Een week later is Luis officieel de nieuwe Geluksambassadeur van Fortune Factory. Een baan die perfect bij hem past “Ik wil graag geluk uitdragen, ik mag iedereen een glimlach op het gezicht toveren", lacht hij. Hij kreeg de afgelopen week verschillende aanbiedingen, bijvoorbeeld om aan de slag te gaan als kasteelheer. Toch sprong het aanbod van Fortune Factory eruit. Daarom hebben we Luis gister enthousiast onthaalt en kijken we er naar uit om met hem te werken op de geluksfabriek!

Hart van Nederland kwam afgelopen woensdag langs om aanwezig te zijn op de eerste werkdag van Luis. Bekijk de reportage onderstaand!

steenrijk_straatarm_luis