Wat kun je organiseren op de Dag van de Leidster? 5 leuke ideeën

Wat kun je organiseren op de Dag van de Leidster? 5 leuke ideeën

Ze hebben een enorm aandeel in de opvoeding en opvang van kinderen uit heel veel gezinnen. Ze kenmerken zich door enorme betrokkenheid en gigantische flexibiliteit, het kind staat altijd op plek 1. Met "ze" hebben we het natuurlijk over al die Leidsters die ons land rijk is. Ze zetten zich het hele jaar door in voor alle kinderen en verdienen daarom, en terecht, een keertje in de zon gezet te worden. Hiervoor is een dag in het leven geroepen, en heet de "Dag van de Leidster". Dit jaar valt hij op 19 september en ook dit jaar weer verdienen de leidsters het om in het zonnetje gezet te worden. Hoe je dat doet? We geven je een aantal leuke ideeën!

Verras leidsters met een persoonlijke boodschap

Verras leidsters met een leuk en vooral persoonlijk geschenkje. Dit kan van alles zijn. Bijvoorbeeld een chocoladereep met een leuke ontwerp op de wikkel dat een leuk en persoonlijk verhaaltje vertelt of een mooie tekening. De mogelijkheden om een persoonlijke boodschap door te geven zijn enorm en ontdek ze op onze Dag van de Leidster pagina. Advies nodig? Je kunt altijd een offerte aanvragen of contact opnemen met onze adviseurs, ze staan, net als de leidsters, altijd voor je klaar!

Spreek waardering uit met een mooi geschenk

De leidsters worden natuurlijk allemaal enorm gewaardeerd, maar dit moet ook eens uitgesproken worden. Maak dit jaar echt duidelijk dat ze een onmisbare rol vervullen door ze een mooi geschenk te geven. En er is enorm veel keuze, zo is er altijd een geschenk dat bij die ene leidster past! Neem een kijkje tussen onze producten voor de Dag van de Leidster. Hier vind je hét geschenk dat bij de leidster past. Vervolgens kun je altijd het product aanpassen en het op die manier nog persoonlijker maken, dit kan met een sticker, topkaartje label of bedrukking. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Krijtmok voor leidstersOnze aanraders

1. Krijtmok voor leidsters

Een geschenk waarmee je elke leidster blij mee zal maken! Een mooie bedankmok met een topkaartje eraan dat je helemaal zelf kunt ontwerpen. Ook vullen we de mok voor je met heerlijke snoepjes.

Chocolade in geschenkblik2. Chocolade in geschenkblik - Leidster

Een prachtig zwart blik gevuld met de meest lekkere Belgische chocolade. De deksel wordt bedrukt met een standaard ontwerp, maar je kan ook zelf een ontwerp laten drukken op het blik. Dit geeft een heel gaaf en persoonlijk tintje aan het blik.

3. Blikje snoephartjes voor leidsters

Blik met snoephartjes voor de leidsterBlikjes gevuld met snoephartjes, een andere vulling is ook mogelijk, met een eigen label. Voor het label kun je kiezen uit één van onze 4 standaardontwerpen voor de Dag van de Leidster. Maar nog gaver is het misschien om zelf een ontwerp voor het label te maken. Zo heb je een heel mooi geschenk voor de leidsters!

4. Papieren zakje met snoep voor leidsters

papieren zakje snoep voor leidstersEen zakje gevuld met heerlijke snoep. Elke leidster zal dit enorm op prijs stellen en zich echt gewaardeerd voelen. Ontwerp de sticker voor op het zakje zelf of laat hem ontwerpen.

5. Topdrop voor de leidster

Rolletjes met drop zijn natuurlijk al heel erg lekker, maar deze worden nog leuker als ze een eigen ontwerp krijgen. Dat kan met deze topdrop voor de leidster, zo geef je naast heerlijke drop ook nog eens een heel persoonlijk geschenk aan de leidsters!Topdrop leidsters