Geschenken voor de hospitality branche: Waarmee verras jij je gasten?

Geschenken voor de hospitality branche: Waarmee verras jij je gasten?

Hoe verras jij je gasten?

Met een koekje bij de koffie of een schaaltje nootjes bij de borrel? Net als jouw gasten krijgen in ieder ander hotel? Juist. Dat kan anders! Zorg dat jij jouw gasten een betere beleving geeft.

De eerste indruk is enorm belangrijk. Als ondernemer in de hospitality branche weet jij dat als geen ander. Haal meer uit de eerste indruk en verras je gasten met een uniek welkomstgeschenk! Een flesje water met een wikkel in jullie huisstijl en een leuke boodschap: 'Welcome, enjoy your stay' bijvoorbeeld. Samen met een (h)eerlijke Tony's Chocolonely chocoladereep in dezelfde stijl.

We helpen je graag met het samenstellen van jouw unieke welkomstgeschenk. Neem gerust contact met ons op.

koffiekoekje met full colour folie - hospitality branche

Een verrassende lekkernij bij de koffie

Niet zomaar een koekje bij de koffie, maar een koekje in een folie dat volledig bedrukt is in jullie huisstijl. Je kunt hier alleen het bedrijfslogo op drukken... of je gebruikt het kopje koffie of thee als een communicatiemoment. Voor een persoonlijke boodschap of leuke actie.

Ook leuk voor al je internationale gasten: een echt Hollands stroopwafeltje in jouw eigen folie!

Bekijk hier al onze koffiekoekjes >>
reisgenootjes-blikje-nootjes

Iets extra's bij de borrel

Je gasten komen aan het einde van de dag nog even een borrel drinken in het café of restaurant. Gebruik dat laatste contactmoment om je te onderscheiden, want de laatste herinnering wordt tenslotte het best onthouden. Geef je gasten wat van jezelf! Geen schaaltje borrelnootjes, maar voor iedere gast een blikje met jouw logo en persoonlijke boodschap. Hapklaar geleverd!

Tip! Ook geschikt als toevoeging aan de minibar.

Bekijk het blikje nootjes >>