Een gelukkige toekomst voor ieder kind! Steun Red een Kind

Een gelukkige toekomst voor ieder kind! Steun Red een Kind

Zoals Nationaal Fonds Kinderhulp zich inzet voor kinderen in armoede in Nederland, doet Stichting Red een Kind dit in landen als India, Oeganda, Zambia en Congo. In deze landen sterven er elke dag 26.000 kinderen aan de gevolgen van armoede. Terwijl wij hier genieten van de Sinterklaas feestvreugde, vinden wij dat er deze periode ook aandacht mag zijn voor deze kinderen! Want ieder kind verdient een gelukkige toekomst en daarom steunen wij ook Red een Kind met de Geluk is een Gift actie.

Red een Kind - Geluk is een Gift Sinterklaas

Red een Kind verbindt kinderen in armoede met mensen in Nederland, om hen zo een toekomst te geven. De beste plek om te groeien is thuis bij je familie. Daarom helpt Red een Kind hele dorpen tegelijkertijd. Zij helpen gezinnen met het vergroten van hun inkomsten en het bouwen van sterke netwerken. Zodat zij zelf hun leefomstandigheden kunnen verbeteren en hun kinderen een gelukkige toekomst kunnen geven.

Kies een dierbaar cadeau

Sinterklaas zal verbaast zijn met een kip of geit op het verlanglijstje van een Nederlands kind, maar in een land als Ethiopië is dit dierbaar cadeau van grote waarde! Melk en eieren van hun eigen dieren, zodat een kind met een volle maag naar school kan. Dan gaat leren toch een stuk makkelijker! Help Sinterklaas en Stichting Red een Kind een handje en geef bijvoorbeeld een dierbaar cadeau aan een gezin in Afrika.

Steun Red een Kind met de Geluk is een Gift actie. Bestel één van de geselecteerde Sinterklaasgeschenken of Kerstgeschenken online, dan geven wij 5% van het orderbedrag aan Red een Kind (of één van de andere goede doelen).

gig_boom_in_buisje gig_kerstboom_in_koker gig_grote_hou_taai_doos gig_sint_verzenddoos


Op zoek naar een ander product, geschenk of giveaway?
Alle producten met het Geluk is een Gift logo zijn geselecteerd voor de Geluk is een Gift actie. Van Sinterklaas- en Kerstgeschenken, tot Greengifts en diverse promotionele producten voor beurzen en evenementen. Voor elk moment een passend geschenk! Bekijk hier alle geselecteerde producten voor de Geluk is een Gift actie.