Geluk opent deuren

Geluk opent deuren

 

PERSBERICHT

Alblasserdam, 2 april 2019.

Het straatbeeld verandert. Grote ketens hebben het moeilijk, franchise filialen sluiten hun deuren, zoals recent het geval was bij Intertoys. Niet alleen in de retail, maar ook in vrijwel alle andere sectoren en branches, zorgt internet voor een verschuiving. Bedreigingen en kansen! Waar deuren - al dan niet noodgedwongen- sluiten, gaan er ramen open…

IN VERBAND MET VERBOUWING GEOPEND
Geluk.com, het vlaggenschip van Fortune Factory uit Alblasserdam, was duidelijk uit haar jasje gegroeid. Niet alleen verdubbelde binnen 3 jaar het assortiment ook steeg het aantal bezoekers op de website navenant.
Om de groei ook de komende jaren te kunnen waarborgen is er achter de schermen hard gewerkt naar een overschakeling naar het Magento 2 platform. De aanpak van de website bleek een goed moment om tevens de huisstijl op te frissen en de presentatie van het assortiment te verbeteren.

GELUK OPENT DEUREN
Geluk.com is de eerste webshop die onderhanden is genomen. In de loop van 2019 en 2020 zullen de overige, meer specialistische webshops, volgen. Uitgangspunt is dat design en techniek op elkaar zijn afgestemd zijn en dat de diverse merken een eenheid uitstralen.
Zo functioneert de site identiek, of je nu kijkt op je PC, je mobiel of tablet. De ontwikkeling van de nieuwe website en de huisstijl werd in augustus 2018 uitbesteed aan het bureau Elephants uit Dordrecht. Beide partijen kijken tevreden terug op het traject.

KOMEN OF KIJKEN….

In de stijl van Fortune Factory wordt de website officieel (her)opend tijdens een feestelijke bijeenkomst in Dordrecht. Vanwege de locatie kan de opening slecht worden bijgewoond door een selectief aantal genodigden. Uitnodigingen en meer informatie via www.geluk.com/opening.

De officiële opening vindt plaats op vrijdag 12 april – 16.45 uur.

Je kunt de opening/receptie ook bijwonen via een livestream vanaf 16.30. Klik hier om je aan te melden.