• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering
Ben jij de meestervoorspeller van 2021?

Ben jij de meestervoorspeller van 2021?

Hé (thuis)bondscoach, ben jij de eindeloze discussies over voetbal met je collega’s zat? Laat dan nu voor eens en voor altijd zien dat jij de meeste voetbalkennis in huis hebt. Ook bij de Fortune Factory leeft oranje en stijgt de temperatuur. Wil jij ook een gokje wagen en kunnen meepraten over de prestaties van Oranje? Speel dan mee met de Fortune Factory EK Poule. Doe als bedrijf mee met de EK-poule en win fantastische prijzen!

Meedoen doe je zo

Worden we 33 jaar na het EK ’88 weer Europees kampioen? Of sneuvelen de mannen van bondscoach Frank de Boer al in de groepsfase? Jij mag het zeggen. Klik door naar de aanmeldpagina voor de EK-poule, maak een account aan en vul je voorspellingen in. In eerste instantie voorspel je de uitslagen van alle groepswedstrijden, kies je 4 topscorers voor de groepsfase en voorspel je wie er Europees kampioen wordt. Na de groepsfase is het tijd voor de tweede helft en voorspel je de uitslagen van de knock-outfase.

Let op: vul je voorspelling voor de groepsfase in voor de eerste EK wedstrijd. De deadline is vrijdag 11 juni om 21:00 uur. Ben je te laat, dan sta je namelijk buitenspel!

Prijzen

voetbaltafel

Is jouw bedrijf de winnaar van de EK-poule? Dan vallen jullie in de prijzen. Als meestervoorspeller van de Fortune Factory EK poule win je een voetbaltafel voor je bedrijf, in de clubkleuren van jullie organisatie. Zie jij hem al in de kantine staan? Trap een balletje tijdens de lunchpauze of versla je je collega’s tijdens de vrijmibo.

Pak jij de zilveren medaille? Dan ontvang je de officiële Uniforia EK voetbal met de handtekeningen van 11 volstrekt willekeurig, gekozen Nederlanders!

Brons blijkt Goud want met een derde plaats in onze EK Poule bezorgen we je geluksdoos met maar liefst 250 Fortune Cookies. Doe je voordeel en kraak het koekje voor nieuwe prijswinnende inzichten en voorspellingen. Meer geluk dan je hebben kan

Schrijf je snel in voor de EK-poule en we verwelkomen je in ons team.

Doe mee en ontvang een gratis EK-kalender

Omdat we het leuk vinden dat jullie bedrijf mee doet met de Fortune Factory EK-poule ontvangen jullie, na het invullen van de voorspelling, een Fortune Factory EK-kalender. Hierop zie je in één opslag wanneer Oranje speelt en kan je makkelijk alle uitslagen bij houden. Hang de EK-kalender op in de kantine of op kantoor zodat je geen wedstrijd hoeft te missen!

Het enige wat je hoeft te doen voor het ontvangen van de EK-kalender is onderstaand formulier in te vullen. Wij zorgen ervoor dat jouw Fortune Factory EK-kalender met een snelle sprint jouw  kant op komt. Wij geven dus de voorzet op maat, jullie hoeven hem alleen maar binnen te koppen.

EK-Kalender aanvragen ek poule

Meer informatie over de Fortune Factory EK-poule vind je op deze pagina.

Deel dit bericht