Fortune Factory maakt kans op een branche-award!

Fortune Factory maakt kans op een branche-award!

Net voor de start van de zomervakantie plofte er een mooi bericht de mailbox binnen. Fortune Factory, het bedrijf achter Geluk.com, is genomineerd voor een branche-award in de categorie Best Online Performance. Hiermee scharen we ons tot de 10 beste Web-commerce bedrijven in de promotionele sector. Daar zijn we ongelofelijk blij mee.

Geluk met een Glimlach is het motto van Fortune Factory. Dagelijks zetten onze geschenkbedenkers hun beste beentje voor om het geluk te delen. We zijn enorm trots dat dit gezien en gewaardeerd wordt. Maar… om de award echt in huis te halen, hebben we jouw hulp nodig.

Best Online Performance 2021

Sinds 2003 wordt de Best Online Performance Award uitgereikt. Deze prijs wordt uitgereikt door Promz in samenwerking met PPP, de branchevereniging. Een vakjury bestaande uit vijf experts zijn verantwoordelijk voor de selectie. Samen met een publiekstemming en geselecteerde toeleveranciers wordt de winnaar bepaald. En dat is nou net waar we je nodig hebben.

Stemmen!

Natuurlijk willen we de award – die wordt uitgereikt op 1 en 2 september in de Expo te Houten - heel graag winnen! Daarvoor kan jouw stem het verschil maken. Via onderstaande button kan je direct stemmen op Fortune Factory. Dank voor je stem en steun.