En de winnaars zijn….

En de winnaars zijn….

Ja ja, zo val je ineens met je neus in een volle bak Fortune Cookies! In april hebben wij drie relaties verrast met een gigantische kartonnen Geluktruck (schaal 1 op 7,5!). De tot het dak gevulde Trucks zijn een regelrechte blikvanger en inmiddels feestelijk overhandigd aan de prijswinnaars.
In het kader van de verhuizing werden klanten en zakelijke relaties van Fortune Factory aangespoord deel te nemen aan de actie #spotdetruck. Uit de verhuiskaart diende je je eigen Truck te vouwen en te delen via social media.

De inspanningen van de volgende 3 bedrijven werden hiervoor beloond.

De Zonnebloem - Dordrecht Zuid

Met een zelf geconstrueerd podium voor de Geluktruck, stal deze foto ons hart en –eerlijk is eerlijk- ook direct de show! Hartverwarmend om te zien hoeveel aandacht is gaan zitten in de detaillering van dit knutsel- /kunstwerkje. De truck heeft inmiddels een mooi plekje gekregen bij De Zonnebloem.

Eigen podium voor truck van de Zonnebloem

De Zonnebloem zet zich met diverse activiteiten in voor mensen met een lichamelijke beperking. Met vol enthousiasme spannen vrijwilligers zich 100% in voor een onvergetelijke dag.

Uitreiking aan de Zonnebloem

The box - Apeldoorn

‘Wat een enscenering!’ De ‘deskundige jury’ was unaniem. Met name de lichtinval, de compositie en de gekozen locatie werden genoemd. Het is duidelijk dat de Geluktruck zich hier op zijn plek voelt. Een van de 3 terechte winnaars van de #spotdetruck verhuiscampagne van Fortune Factory.

Geluktruck op Airport – The Box

The box is gespecialiseerd in blik in alle vormen en maten. Fortune Factory maakt al ruim 15 jaar gebruik van de diensten van dit in Apeldoorn gevestigde bedrijf. Samen beschikken we over een handelsvoorraad van ruim één miljoen standaard blikken waardoor er snel en efficiënt geleverd kan worden.

Tony Veer – CEO The Box

Worrell & Jetten Accountants en Adviseurs

De Geluktruck reed letterlijk over het bureau van dit accountants kantoor! Na uitvoerige discussie onder het panel werd besloten tot aanpassing van het regelement. Hierdoor konden ook ingezonden video’s meegewogen worden in de beoordeling. Een gelukje voor Worrel & Jetten Accountants en Adviseurs te Zoetermeer. De derde ‘eerste prijswinnaar’ van de met Geluk afgeladen Truck.

Animatie-truc - Worrell & Jetten Accountants

Jan van den Berg, managing partner: ,,Wij zijn verguld met deze prijs. Tenslotte win je niet iedere dag een Truck met 1.000 Gelukskoekjes! Natuurlijk krijgt de Geluktruck een opvallende plek hier op kantoor. Maar 1.000 x Geluk is toch echt wel meer dan we aankunnen… Dus iedereen die wat Geluk kan gebruiken is uitgenodigd zijn ‘geluk in zaken’ op ons kantoor te beproeven’.