Dag van de Leidster cadeaus in een nieuw jasje!

Dag van de Leidster cadeaus in een nieuw jasje!

 

Op zoek naar leuke ideeën voor de Dag van de Leidster? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Jaarlijks ontwikkelen wij nieuwe ideeën speciaal voor de Dag van de Leidster. Met leuke, hippe geschenkjes willen wij een bijdrage leveren aan de waardering die leidsters op  deze dag verdienen. Dit jaar valt de Dag van de Leidster op donderdag 15 september. Heb jij je bedankjes al aangeschaft? Nee? Laat je dan inspireren.

Leafplantje in emmertje

Leafplantje in emmertje en transparant zakje

Dit plantje, in de vorm van een hartje, is een leuk geschenk om leidsters mee te verrassen. Het plantje is al beschikbaar vanaf 25 stuks. Het leafplantje met emmertjes wordt verpakt in een transparante folie met een leuk kaartje aan de bovenkant. Voor dit kaartje hebben we drie standaardontwerpen, maar je kunt er ook voor kiezen een eigen ontwerp aan te leveren.

Het leafplantje is leuk om op de groep worden neer te zetten , maar staat thuis zeker zo mooi. Het hartjes plantje is een vetplantje en gaat dus erg lang mee.  Alle leidsters zullen nog lang de waardering voelen.

Bekijk het leafplantje in emmertje »

Hippe papieren snoepzakjes

Papieren snoepzakjes voor leidsters

Nieuw in onze productlijn zijn deze hippe papieren zakjes. We bieden ze aan met drie leuke ontwerpen stickers speciaal voor de Dag van de Leidster, aan dit ontwerp kunnen we jouw eigen logo toevoegen. Maar een geheel eigen ontwerp sticker is uiteraard ook mogelijk.

Je kunt kiezen uit kleine zakjes, medium zakjes en grote zakjes. De zakjes kunnen gevuld worden met een snoepvulling naar keuze.

Krijtmok met écht schoolkrijt

Krijtmok met snoep

Voor alle leiders en leidsters hebben we ook een leuke krijtmok waar met krijt echt op geschreven kan worden. Hoewel je bij kinderdagverblijven niet zo snel de ouderwetse schoolborden met krijt zult aantreffen, is de knipoog  naar het onderwijs toch erg leuk. Want ook op kinderdagverblijven leren kinderen ontzettend veel!

Ga naar de krijtmok »

De krijtmok wordt gevuld met diverse snoepsoorten, waaronder de bekende schoolkrijtjes.

Meer inspiratie nodig?

Binnen ons assortiment hebben we nog veel meer leuke producten voor de Dag van de Leidster. Een samenstelling vind je in de categorie Dag van de Leidster. Heb je zelf een idee en wil je daar eens over sparren? Dat vinden wij leuk! Neem gerust eens contact op, samen kijken we of we jouw idee kunnen realiseren!