Chocoladeletters bestellen? Dit zijn de mogelijkheden

Chocoladeletters bestellen? Dit zijn de mogelijkheden

Een chocoladeletter, samen met strooigoed de bekendste sinterklaaslekkernijen. Tegenwoordig zijn er eindeloos veel variaties gemaakt op de simpele chocoladeletter. Niet meer alleen melk, pure of witte chocoladeletter. Nee, in ons assortiment vind je chocoladeletters met prachtige decoraties en smakelijke toppings. Daarbij zijn de chocoladeletters verkrijgbaar in alle lettervormen én cijfers! Verpakt in een luxe geschenkdoos of simpele transparante flowpack. Voor elk budget een passende chocoladeletter. Lees hieronder meer over de grote variatie aan chocoladeletters.

1. Chocoladeletter in 3 smaken

Hebben jouw collega's en/of klantrelaties liever een melk, witte of pure chocoladeletter? Je hebt geen idee! Om keuzestress te voorkomen zijn er chocoladeletters die alle 3 de smaken bevatten. Één letter bestaande uit 3 stukken en smaken chocolade of gewoon 3 verschillende letters in een geschenksleeve. Maar daarnaast bestaat er ook een chocoladeletter waarbij de drie smaken chocolade zijn gemengd in één letter. Hierdoor ontstaat een marmereffect, die de letter een luxe uitstraling geeft.

Chocoladeletter decoratie streepjes Chocoladeletter 3 letters Chocoladeletter 3 smaken

2. Chocoladeletters met decoratie

Op ambachtelijke wijzen gemaakt en gedecoreerd door onze banketbakkers. Deze letter is verkrijgbaar in de smaken melk, puur en wit en in alle lettervormen. Er is tevens de mogelijkheid om een mix aan smaken te bestellen. Zo kunnen je collega's zelf een smaak kiezen. Bekijk hieronder een video, waarin onze banketbakker laat zien hoe hij een chocoladeletter maakt en decoreert.

3. Luxe chocoladeletters

Dat zijn de chocoladeletters die mee gaan met de chocoladetrends. Deze chocoladeletters zijn gevuld met diverse verrassende en vooral populaire smaakcombinaties. Van een Nutella vulling tot de bekende karamel zeezout smaakcombinatie.

chocoladeletter nogat chocoladeletter karamel chocoladeletter hazelnoot

4. Chocoladeletter met logo

Een chocoladeletter voorzien van een eetbaar logo, beeldmerk of unieke boodschap. Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Wij kunnen onze chocoladeletters voorzien van een schildje die wordt bedrukt met een eetbare print (full colour). Een logo schildje te klein? Dan bedrukken wij gewoon de volledig letter met een full colour print. Een letter die beter bij de huisstijl van de organisatie past bestaat niet. En de mogelijkheden voor de bedrukking zijn eindeloos! Genoeg ruimte voor een persoonlijke tekst, logo en zelfs foto's. Houd in je ontwerp wel rekening met de vorm van de letter.

chocoladeletter eigen logo

chocoladeletter met print

Chocoladeletter in unieke verpakking

Alle chocoladeletters zijn te personaliseren met een logo, eigen boodschap of eigen ontwerp. De manier van personaliseren verschilt per letter: van een sticker of topkaart tot een doosje met eigen ontwerp bedrukking. Bekijk per product op welke manier je deze kan personaliseren.

chocoladeletter zakje
Mandaat chocoladeletter Bedrukt doosje chocoladeletter

 

 

 

 

 

 

Heeft dit artikel je geholpen bij het maken van een keuze? We zijn benieuwd op welke letter je keuze is gevallen.
We helpen je graag met het personaliseren van jouw chocoladelettergeschenk. Upload je logo en geef je wensen en
ideeën aan ons door. Wij maken voor jou een ontwerp op maat.