Toblerone reep voor EGLO

Toblerone reep voor EGLO

EGLO zocht een leuk relatiegeschenk om weg te geven aan zakelijke klanten. Dit als onderdeel van de feestelijkheden rondom het 50-jarig bestaan van het bedrijf. In de zoektocht naar een mooi product kwamen ze uit bij de Toblerone reep. Dit omdat chocolade iedereen blij maakt, het makkelijk en compact te vervoeren en verspreiden is. Het feit dat de verpakking zelf vorm te geven was maakte de reep tot een winnaar. Bas Verhoeven, Marketing Manager bij EGLO had er het volgende over te zeggen: ''Heel het jaar zoeken we naar extra interessante en verrassende acties, gifts en activiteiten om te delen met onze klanten.''

Een leuke samenwerking

De Toblerone reep die wij voor EGLO mochten maken is product zoals wij het graag zien. Op maat gemaakt en met het doel om verrassend uit de hoek te komen. Het design kwam EGLO zelf, die hier met veel enthousiasme mee aan de slag zijn gegaan. Het resultaat mocht er zijn!

Het geschenk voor EGLO is een mooi voorbeeld van een geschenk op maat. Ben jij ook op zoek naar een uniek geschenk om weg te geven. neem gerust eens contact op om hierover te sparren. Of bekijk ons aanbod met relatiegeschenken en kijk zelf wat wij allemaal te bieden hebben.

Over EGLO

EGLO is een wereldwijd actieve en leidende producent van decoratieve en functionele verlichting voor de consumentenmarkt. Daarnaast is EGLO voor bedrijven een zeer interessante partner op het gebied van kantoor, retail en facilitaire verlichting. Ben je toe aan vernieuwing op het gebied van bedrijfsverlichting? Dan ben je bij EGLO aan het goede adres!

Eglo Verlichting Nederland B.V.
Innovatiepark 20
4906 AA Oosterhout
Tel: 0162 482 830