"Leg je ei... in mei-campagne" van de Rolf groep

"Leg je ei... in mei-campagne" van de Rolf groep

Voor de Rolf groep mochten wij een prachtig geschenk maken. Een bedrukte koekblik met stroopwafeltjes en een kaart, verpakt in een luxe geschenkdoos met een full colour banderol. Het product was onderdeel van een campagne met een duidelijk doel. Het sturen van de bestellingen van het bedrijf.

Geschenk als onderdeel van de "Leg je ei... in mei-campagne"

Jaarlijks plaatsen basisscholen voor het nieuwe schooljaar hun jaarbestelling bij de Rolf groep, zodat ze weer voldoende materialen hebben om te onderwijzen.

Dit betekent dat er in juni zo’n 2000 bestellingen worden geplaatst. Je kan je voorstellen dat de druk bij het bedrijf dan enorm hoog is. Alle bestellingen worden in orde gemaakt door de medewerkers in het magazijn en ruim op tijd voor de start van het nieuwe schooljaar geleverd.

Een sterke campagne 

Om de druk op het bedrijf te verlichten en de bestellingen zelfs al voor de zomervakantie te kunnen leveren, zijn wij de ‘Leg je ei… in mei!-campagne gestart. Iedere school die de jaarbestelling tussen 13 mei en 31 mei 2019 plaatst, maakt kans op mooie prijzen.

Maar sowieso ontvangt iedere school, die in deze periode besteld, een heerlijk gevulde koektrommel! Deze ontvangen de scholen bij de levering van de jaarbestelling als een apart pakketje.

De koektrommel is een cadeautje en mag er dus ook als zodanig uit zien. Een mooie verpakking, een leuke kaart, een nette koektrommel en heerlijke verse koekjes waar ze met het team bij het uitpakken van de artikelen van kunnen smullen!

geschenk De Rolf Groep

Fortune Factory is de leverancier van de complete geschenkset inclusief het heerlijk gevulde koekblik.

Over de Rolf groep

Het bedrijf helpt basisscholen, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en de buitenschoolse opvang om elke dag het allerbeste uit ieder kind te halen. Door mee te denken. En mee te doen. Maar vooral door alle kennis over de ontwikkeling van kinderen te delen met de professionals in het primair onderwijs en de kinderopvang.

Deze professionals kunnen alles bij het bedrijf shoppen om iedere dag kinderen te onderwijzen: mooi ontwikkelingsmateriaal, slimme lesmethodes, toekomstgerichte ICT-middelen, hippe interieurs en trainingen voor alle medewerkers.

Ook kunnen ze bij de Rolf groep terecht voor advies. Bijvoorbeeld over samenhangende educatieve leermiddelen die passen binnen hun pedagogische visie, toekomstplannen en budget. Zodat ze betere keuzes kunnen maken, waar iedereen ook op de lange termijn tevreden over is.

Geluk.com levert ook custom geschenken voor feestdagen zoals Kerst, Sinterklaas en Pasen

Meer over de Rolf groep lees je op de website van de Rolf groep