Bol.com bedankt haar personeel voor de fijne samenwerking!

Bol.com bedankt haar personeel voor de fijne samenwerking!

Bol.com de winkel van ons allemaal. Bijna iedereen heeft er weleens iets op besteld of verkocht. Het assortiment van Bol.com is in de twintig jaar dat ze bestaan, in een vluchtig tempo uitgebreid naar ruim 22 miljoen artikelen. In deze twintig jaar heeft Bol.com het ook voor elkaar gekregen om ruim 10,5 miljoen actieve klanten in Nederland en België te krijgen. De populariteit van Bol.com in Nederland en België is dan ook in een erg hoog stadium.

Voor de decembermaand was Bol.com op zoek naar een geschenk om haar personeel te bedanken voor de fijne samenwerking in 2019. Zodoende zijn we bij een kerststekje in een eigen gepersonaliseerd doosje gekomen. Het geschenk wat tot stand is gekomen, is er eentje waar jaren plezier van kan hebben. Het kerstboomstekje verpakt in een buisje, kan namelijk uiteindelijk uitgroeien tot een heuse kerstboom. Natuurlijk zullen hier wel een aantal jaren overheen gaan, maar het begin is er! Het doosje waarin het buisje met kerstboomstekje zit, is gemaakt voor bezorging door de brievenbus, zodat het gemakkelijk bij de ontvanger op de deurmat binnenkomt.  Voor het design van het verzenddoosje is er gekozen voor kerstballen in de blauwe kleur van Bol.com met een rozekleurig achtergrond. Daarnaast is er ook de keuze gemaakt om een eigen kaart aan dit geschenk toe te voegen, met een boodschap als bedankje voor het personeel.

Ben je ook op zoek naar een geschenk die gemakkelijk bezorgd kan worden door de brievenbus? Zie dan onze kerst mailings en stuur binnen no-time je eigen geschenk. Interesse in het product die in de case ter sprake komt? Krijg hier meer informatie over het kerststekje in verzenddoosje.