Advent Kalender voor Topdesk

Advent Kalender voor Topdesk

TOPdesk is een bedrijf dat twintig jaar geleden is opgericht in Delft door twee studenten die een verschil wilden maken. Hun doel was om anderen te helpen met het verbeteren van hun dienstverlening - met software die simpel en eenvoudig is in gebruik. Inmiddels is het bedrijf gegroeid: van twee werknemers naar vijfhonderd, van een klein kantoor naar vestigingen in tien landen.

Topdesk wilde in de maand December wat weggeven en kwam zo uit op een advent kalender waar je de hele maand december plezier van kunt hebben. Ze hebben niet zomaar een advent kalender genomen maar één die je helemaal zelf kunt personaliseren. Ze hebben deze dan ook helemaal zelf ontworpen in hun eigen huisstijl. Ook kan je deze kalender ophangen zoals elk andere kalender.

Een advent kalender is natuurlijk bekend in de maand december maar zou eigenlijk elke maand van het jaar gebruikt kunnen worden om af te tellen naar een speciale dag. Ook zo'n speciaal cadeau weggeven of een ander kerstgeschenk, neem dan contact met ons op.