Wat je aandacht geeft groeit - Palet welzijn

Wat je aandacht geeft groeit - Palet welzijn

Palet Welzijn biedt een kleurrijk palet aan activiteiten, diensten en ondersteuning om op eigen kracht mee te doen in de samenleving. U staat hierbij niet alleen, maar in een netwerk van buren, familie of vrienden. Palet Welzijn biedt daarbij de juiste ondersteuning op maat. Wij zijn in de wijken aanwezig om ondersteuning te bieden om de belastbaarheid van mantelzorgers in balans te houden en het isolement onder kwetsbare burgers te voorkomen.

Palet Welzijn was op zoek naar een eigen doosje die mooi aansloot bij hun andere grafische uitingen. Dit doosje is ook helemaal zelf opgemaakt met afbeeldingen die passen bij hun organisatie zoals de bomen op de kaart. Die zie je vaker terugkeren bij Palet Welzijn. Het doosje zelf is heel kleurrijk wat past bij het logo van hun organisatie die ook heel kleurrijk is. Om het toch een winterse/kerst uitstraling te geven zijn er sneeuwvlokken en sneeuwsterren toegevoegd aan het doosje.

De inhoud van het doosje is een boompje met 2 accessoires voor in het boompje. De kleuren die ze hebben gekozen zijn wit en zilver. Dit past namelijk overal bij en vloekt dan niet met de kaart of het doosje.

Ben je ook op zoek naar een heel eigen ontworpen doosje met inhoud. Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.