Bijzondere relatiegeschenken voor gewaardeerde partners

Bijzondere relatiegeschenken voor gewaardeerde partners

Voor partners waar je een goede samenwerking mee hebt is het leuk om zo nu en dan eens wat extra te doen. Een attentie op het juiste moment. Je kunt er je waardering mee tonen en je relatie verstevigen. Tegelijkertijd kun je het geschenk gebruiken om de aandacht van jouw partner te vestigen op jullie producten of diensten.

Grote campagnes

Bij een beperkt aantal relaties kies je wellicht voor een luxer en prijziger geschenk. Wanneer het aantal relaties toeneemt en je een grote campagne uitvoert dan zul je slimmer met je budget moeten omgaan. Zoek dan naar een bijzonder relatiegeschenk. Een cadeau waaruit blijkt dat er tijd en moeite in is gestopt, dat verrast, maar met een duidelijke boodschap.

Practice what you preach

Wij geloven in de kracht van een origineel geschenk dat op het juiste moment gegeven wordt. Zelf maken we hier dan ook gebruik van. Een grote groep van onze relaties ontvangt een aantal keer per jaar een presentje van ons. Een geschenk dat een glimlach bezorgd. Met dat geschenk stellen wij onze relaties ook op de hoogte van ons vernieuwde productaanbod, dat op het moment van verzenden moment actueel is. Het geschenk is onderdeel van een grote campagne met e-mailings, een magazine en meer.

Paastaart verzenddoosje

Het versturen van deze geschenken biedt ons meerdere voordelen. Ten eerste kijken wij eens scherp naar onze relaties. De contactpersonen worden nagelopen en data van het relatiebestand wordt verrijkt. We geven diezelfde personen een blijk van waardering. We hopen ook een lach op hun gezicht te toveren. Natuurlijk willen we ook graag weer zaken doen en onze leuke nieuwe geschenken laten zien.

Sparren over een uniek en doeltreffend geschenk voor jouw campagne?

Creativiteit, productkennis, marktkennis, oplossingen voor reclamevraagstukken, je kunt ervoor bij ons terecht. Wij worden er enthousiast van! Wil jij een leuke grote campagne opzetten, iets weggeven en ben je op zoek naar een geschenk dat doeltreffend is en leidt tot activatie van jouw campagne? Neem gerust eens contact met ons op. Wij staan je graag te woord!

pim-fortune cookies Bel Pim van Griethuijsen om te sparren over een doeltreffend geschenk voor jouw campagne.

Tel: 078-8907766