Android koekjes voor HTC

Android koekjes voor HTC

Android Koekjes voor HTC

Whizpr wilde een uniek product voor HTC, de gigant uit de telefoonindustrie. In opdracht van Whizpr produceerden wij koekblikken met een een bedrukking. Op het blik stond het HTC logo samen met de slagzin 'quietly brilliant'. De koekjes in het blik waren uniek, namelijk in de vorm van het Android logo. De blikken verstuurden wij naar diverse adressen.

De opdracht was een leuke uitdaging en gaf een nog leuker resultaat. De handgemaakte roomboterkoekjes hebben we voorzien van een heerlijke glazuurlaag, uiteraard in de mooie felle kleur groen aansluitend op de huisstijl van HTC. Niet alleen de vorm van het koekje was een uitdaging. We moesten ook rekening houden met de breekbaarheid van het product bij verzending.

Een ander interessant aspect aan deze opdracht was de levertijd. De productie en verzending van het bik met Android-koekjes moest binnen 4 dagen voltooid zijn. Met dank aan onze inhouse-productielijn en voorzieningen waarmee wij de blikken digitaal kunnen voorzien van een full colour bedrukking hebben wij de gestelde deadline kunnen behalen. Het resultaat: Een tevreden klant en zeer verraste relaties van onze klant. Zij kregen een ontzettend leuk en uniek blik met koekjes bezorgd.

Android Koekjes HTC