5x de leukste chocoladepakketten voor Sinterklaas & Kerst!

5x de leukste chocoladepakketten voor Sinterklaas & Kerst!

Wie houdt er nou niet van chocolade? Intens genietmoment, wanneer het stukje chocolade in je mond smelt. Van dat genietmoment willen wij je dan ook zeker niet onthouden. Om deze reden hebben wij dan ook de 5x leukste chocoladepakketten voor Sinterklaas en Kerst bij elkaar gezocht. Laat je dan ook vooral inspireren door onze heerlijke samengestelde pakketten met chocolade.

1. Het Sinterklaashuis-pakket

sinterklaashuis-pakket Eén van onze leukste Sinterklaas pakketten van dit jaar is het Sinterklaashuis-pakket. Dit pakket is uniek en straalt de gezelligheid van Sinterklaas uit. Door dit Sinterklaascadeau te geven aan werknemers, klanten of andere zakelijke relaties, maak je geheid een goede indruk! In het pakket zitten diverse chocolade lekkernijen. Dat is niet het enige want er zitten ook nog andere producten in. De lekkernijen zijn verpakt in een houten grachtenpand, die je uiteindelijk ook nog als wijnkist kunt gaan gebruiken.

2. Mini Europallet Kerst

europallet rudolf Voor de kerst hebben we de Mini Europallet Kerst, dit is een mini pallet met hierop een doosje vol met diverse chocolade lekkernijen! In het pakket zit een chocolade kerstfiguur (melk en witte chocolade combinatie) en/of een hoefijzer met melkchocolade. De keuze is aan jou voor welke chocolade er gekozen wordt. Naast de kerstfiguur en/of hoefijzer zitten er ook nog kersen bonbons en zuurstokjes in het doosje. Bekijk de Mini Europallet Kerst »

3. Sinterklaaspakket Verfblik

Sinterklaaspakket verfblik Een bijzonder geschenk verpakt in een verfblik. In dit sinterklaaspakket zitten verschillende lekkere chocolade producten, maar ook andere Sinterklaas lekkernijen. Het zilveren verfblik is voorzien van een label om de romp. Er kan gekozen worden voor het standaard Sinterklaas ontwerp, maar ook voor een eigen ontwerp label. Indien nodig kan je het ook overlaten aan ons creatieve team. Zij gaan dan aan de slag om een ontwerp te maken naar jouw wensen. Bekijk de Sinterklaaspakket Verfblik »

 4. Hot Chocolate Kit in rond blik

Hot chocolate kit Zijn de koude donkere dagen weer aangebroken en ben je op zoek naar iets om je op te warmen? Maak dan je eigen chocolademelk, met deze Hot Chocolate Kit in rond blik. Met deze kit kan je chocolademelk maken. Vervolgens kan er voor een vulling gekozen worden om je eigen chocolademelk af te maken. Maak de keuze tussen mini marshmallows of caramelblokjes om de heerlijke warme chocolademelk af te maken. Bekijk de Hot Chocolate Kit rond blik »

5. Jute Zak Gran Barcelona

jute zak barcelona Een van onze ander chocoladepakketten voor de chocoladeliefhebber is de Jute Zak Gran Barcelona. In dit geschenk zit een zak van 250 gram Bolletje chocoladekruidnoten, 50 gram chocolademunten en een grote chocoladeletter van 135 gram (UTZ certified). Daarnaast zitten er ook nog een aantal schuimpjes in het pakket. De jute zak waarin deze chocolade lekkernijen in zit is mogelijk te voorzien van een label om het geschenk persoonlijker te maken. Kies voor één van onze standaard labels te gebruiken of om een eigen ontwerp aan te leveren. Zo maak je er een uniek geschenk van. Bekijk de Jute Zak Gran Barcelona » Wil je meer van onze chocoladepakketten zien? Ben je benieuwd naar onze andere kerstpakketten en sinterklaaspakketten? Neem dan vooral een kijkje in ons uitgebreide assortiment. Daarnaast staat voor vragen en/of mogelijkheden ons team voor je klaar.