• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

18 bonbons

Basisprijs per stuk € 12,20

Wil je een luxer geschenk geven aan je personeel/relaties? Dan zijn deze 18 bonbons super lekker en ook nog eens erg leuk om weg te geven aan je personeel/relaties. Het zijn namelijk niet zomaar bonbons maar bedrukte bonbons. Laat een goede indruk achter bij jouw ontvangers door jouw logo erop te laten bedrukken.

18 bonbons

18 bonbons in doosje

Verwen je personeel met een lekker doosje vol met bonbons. De bonbons zitten verpakt in een doosje met in totaal 18 stuks bonbons, de bonbons zijn zo lekker dat je er niet vanaf kan blijven. 

Je maakt gegarandeerd indruk bij je personeel met dit geschenk. Wil je het helemaal perfect maken? Voeg dan je eigen logo toe aan de bonbons. 

Eetbare bedrukking

De bedrukking is eetbaar en je kan ook nog jouw logo erop laten bedrukken. Dus hoe leuk is het als jouw personeel dat ontvangt. De bonbons worden zo verpakt dat de bedrukking gelijk zichtbaar is. Waardoor jouw logo direct zichtbaar is voor de ontvangers. Bekijk ook de kleinere variant

Personaliseren

Voeg jouw eigen logo toe aan de bonbons. Door het te laten personaliseren komt het persoonlijker over voor de ontvangers, daardoor laat je pas echt een indruk achter. Heb je andere wensen of heb je hulp nodig met het personaliseren van de bonbons? Ons grafische team wil je dolgraag helpen.

18 bonbons

Specificaties

Afmetingen 20 x 11,5 x 1,5 cm
Inhoud 18 bonbonnetjes
18 bonbons

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

De logo bonbon wordt voorzien van een full colour, eetbare bedrukking. Het te bedrukken oppervlak is 24 x 24 mm.
Voor de personalisering wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. De logo bonbons worden pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

18 bonbons

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
18 bonbons

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
50 € 12,20
150 € 11,65
250 € 11,25
500 € 10,75
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!