Push can met paaseitjes

Basisprijs per stuk € 1,65

Perfect om weg te geven met Pasen; een push can gevuld met heerlijke paaseitjes in verschillende smaken. Creëer een persoonlijk weggevertje met een mooie sticker op de deksel.

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf

Push can met paaseitjes

Push can met paaseitjes, bestel een drukblik met lekkers

Een leuk weggevertje

Op zoek naar een leuk relatiegeschenk om weg te geven met Pasen? Dan ben je bij het goede product uitgekomen! Een push can gevuld met heerlijke paaseitjes, want die mogen toch echt niet ontbreken, is namelijk hét weggevertje voor in de Paastijd!

Ontwerp je eigen sticker

Kom echt origineel uit de hoek en geef een gepersonaliseerd Paasgeschenk weg. We hebben je al wat op gang geholpen door 4 leuke Paasontwerpen te ontwerpen waaraan jij jouw logo toe kunt voegen. Of ga nog een stap verder en kies ervoor de sticker helemaal zelf te ontwerpen. Dit kun je zelf doen door een ontwerp aan te leveren of geef je wensen door aan onze uiterst capabele grafische afdeling en dan maken wij een ontwerp voor je geheel naar jouw wensen. Op die manier kan niemand om jouw originaliteit heen!

Stel je eigen mix samen!

Ook de vulling van het leuke blikje kun je bepalen. Kies voor een van de smaken of voor een mix van de smaken. De beschikbare smaken zijn:

  • Melk
  • Puur
  • Wit
Push can met paaseitjes

Specificaties

Push can met paaseitjes

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 1,65
100 € 1,55
250 € 1,45
500 € 1,39
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!