• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Opkikkertje in een zakje met topkaartje

Basisprijs per stuk € 2,15 € 2,60 incl. BTW

Met dit snoeperig opkikkertje fleur je zeker iemand op. Een kleine attentie om te laten weten dat je aan de ander denkt. Verras daarom jouw collega's of klanten met dit zakje gevuld met kikkertjes. 

Opkikkertje in een zakje met topkaartje

Snoeperig opkikkertje

Met dit geschenk geef je een ander een steuntje in de rug oftewel een opkikkertje. Een bedankje voor het harde werken, een hart onder de riem voor een moeilijke periode of gewoon een kleinigheidje om een glimlach op het gezicht te toveren.

Kikkersnoep

Door het transparante zakje zal de ontvanger direct de kikkertjes zien zitten. Het is gegarandeerd genieten met dit geschenk. De bekende kikkersnoepjes smaken altijd naar meer! Je kunt dan ook kiezen voor de opkikkerblik, daar zitten er net wat meer in voor de echte snoepkonten. Dit blik kan daarna ook hergebruikt worden voor andere spullen.

Dag van de verpleging / zorg

Het is natuurlijk fantastisch om zo’n kleine attentie uit te delen op de dag van de verpleging / zorg. Een klein gebaar met een grote betekenis. Verras de mensen in de verpleging met dit opkikkertje. 

Personaliseren

Aan het zakje wordt een topkaartje vast gemaakt. Dit kaartje kun je helemaal naar smaak personaliseren. Denk bijvoorbeeld aan leuk design met een korte tekst of de huisstijl van jouw bedrijf. Je creëert hierdoor gelijk herkenning bij de ontvanger. Download de werktekening onder het kopje ‘specificaties’ en ontwikkel je eigen design. Kun je wel wat hulp gebruiken bij het ontwerpen van het topkaartje? Laat het ons dan weten. We hebben een heel team voor je klaar zitten op de grafische afdeling, dat je graag helpt! Zo maken we samen een origineel topkaartje.

Opkikkertje in een zakje met topkaartje

Specificaties

Afmetingen 81 x 110 x 30 mm
Inhoud 57 gram

Downloads

Opkikkertje in een zakje met topkaartje

Info bedrukking

Mogelijkheden bedrukking:

Wij brengen voor de bedrukking van het product eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening. Uiteraard sturen wij altijd een proefdruk vooraf.

Pas na een akkoord op de proefdruk zullen wij het zakje van een topkaartje voorzien.

Downloads

Opkikkertje in een zakje met topkaartje

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Opkikkertje in een zakje met topkaartje

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 2,15 (€ 2,60 incl. BTW)
100 € 1,90 (€ 2,30 incl. BTW)
250 € 1,75 (€ 2,12 incl. BTW)
500 € 1,65 (€ 2,00 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!