Hangmat

Basisprijs per stuk € 16,50

Deze handige en comfortabele hangmat brengt je in een ultieme relaxmodus. Zowel op de camping als in de tuin te gebruiken. De bijpassende hoes is ideaal, zo kun je de hangmat overal mee naartoe nemen.

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Hangmat

Bedrukte hangmat kopen? Met eigen design hangmat bedrukken -Geluk.com

Mooie beige hangmat van canvas met bijpassende hoes. De hangmat heeft een lig oppervlak van 2 meter bij 80 centimeter. De hangmat kan tot wel 120 kg aan. De hangmat heeft een bijpassende hoes. Deze is ideaal, aangezien je hierdoor de hangmat gemakkelijk overal mee naartoe neemt.

Gun met dit geschenk al je klanten en relaties een heerlijke vakantie en laat ze in een intens relaxte modus komen. De hangmat met jouw logo erop verzorgt een heerlijke vakantie en creëert een positieve associatie met jouw merk!

Hangmat met logo

We kunnen de hangmat voor je bedrukken, zo krijg je een leuk gepersonaliseerd zomers geschenk!

Dit doen we tegen de eenmalige kosten van €50.00.

Het perfecte zomerse geschenk

Deze hangmat is misschien wel het beste zomerse geschenk. Personaliseer de hangmat en gedurende de hele zomer zal jouw merk zichtbaar zijn. Daarnaast heeft iedereen een positieve en zomerse associatie met jouw merk als ze je merk steeds op de hangmat terugzien. Dit maakt de hangmat tot een enorm geschikt zomers geschenk waarmee je echt kunt scoren.

Hangmat

Specificaties

Afmetingen 80 x 200 cm
Hangmat

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 16,50
50 € 15,99
100 € 15,45
250 € 14,99
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!