Glazen fles mineraalwater 33 cl

Basisprijs per stuk € 1,39

Promoot jouw bedrijf of merk met een glazen fles water gevuld met heerlijk mineraalwater, voorzien van een eigen etiket. Een heerlijk frisse blik op jouw merk/bedrijf!

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Glazen fles mineraalwater 33 cl

Gepersonaliseerde glazen fles met 33 cl mineraalwater kopen?

Promoot jouw bedrijf of merk met een glazen fles water, voorzien van een eigen etiket. Deel jouw eigen flessen water uit op een beurs of evenement. Geef bezoekers 'een frisse blik op jouw merk/bedrijf!'

Een fles mineraalwater is een ideaal product om als giveaway of promotioneel item uit te delen op een beurs of evenement. Of gewoon om als promotionele giveaway in huis te hebben! Om uit te delen aan bezoekers of op tafel te zetten tijdens een meeting bijvoorbeeld.

Deze glazen fles is gevuld met 750 ml puur natuur zuiver Mineraalwater uit de Celtic Vale bron, in Wales. Het flesje wordt gesloten met een zilveren schroefdop.

Personaliseren

Je kunt zelf het uiterlijk van de fles water samenstellen. Het etiket wordt voorzien van een full colour bedrukking, waarvoor je een eigen design kunt aanleveren. Download de werktekening en ga zelf aan de slag!

Uiteraard kunnen wij je ook helpen en op basis van jouw wensen een etiket ontwerpen. Deel je ideeën en wensen met ons, dan gaan wij voor je aan de slag. Ons creatieve team staat voor je klaar! 

De etiketten zijn voorzien van een 100% kras vaste lamineerlaag. De flesjes zijn dus wel bestand tegen een stootje en blijven mooi wanneer de ontvanger het flesje nog een hergebruikt.

Let op! Voor dit product gelden afwijkende verzendkosten van €35.00.

Glazen fles mineraalwater 33 cl

Specificaties

Afmetingen H 215 x Ø 60 mm
Gewicht 560 gram
Inhoud 330 ml mineraalwater

Downloads

Glazen fles mineraalwater 33 cl

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
180 € 1,39
252 € 1,20
504 € 0,94
774 € 0,85
1008 € 0,76
1728 € 0,71
2520 € 0,67
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!