• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

WK pakket luxe

Basisprijs per stuk € 17,99

Wat een mooie opstelling! Met rechtsback Duyvis borrelnootjes. Een sterke speler die we natuurlijk kennen van zijn krokante skills. Ook is er een goede selectie gemaakt aan verdedigers, een hele hand vol van de familie Lays chips Strong. Daar komt de tegenstander niet zomaar doorheen. De rest van het team kunnen we ook niet missen!

WK pakket luxe

Het meest complete WK pakket!

Blijf scherp tijdens de wedstrijd en maak gebruik van dit WK pakket luxe. Een heerlijk hapje en drankje met oranje decoratie om het pas echt feestelijk te maken. Met de inhoud van deze doos zal het huis oranje ademen en jij kleurt mee. 

Elftal aan producten

In deze luxe doos vind je namelijk alles om een echt WK feest te organiseren. Je outfit is meteen compleet met een rood-wit-blauwe hawaii krans en de cheering sticks. Als de mannen van Frank de Boer jouw outfit konden zien, hadden ze meteen extra hun best gedaan. Voor als de oranje koorts echt boven het kwik begint te stijgen, vind je in het pakket een oranje waaier en strandbal terug. Hou je hoofd koel!
Bij een goede voetbalwedstrijd mag een hapje en een drankje natuurlijk niet ontbreken. Maak jouw oranje feestje nog leuker met de blikjes Fanta en Brand IPA en geniet van de lekkerste borrelnootjes en Lays Strong chips. Die chips zijn zo sterk dat Matthijs de Ligt er jaloers op zou zijn.

Inhoud

  • 2 blikjes Fanta Orange 250 ml
  • 2 blikjes Brand IPA 330 ml
  • Zak Lays Chips Strong
  • Duyvis Borrelnootjes Provençale 125 gram
  • Rood-wit-blauwe hawaii krans
  • Oranje waaier
  • 2 Cheering sticks
  • Oranje strandbal

Personaliseer je doos

‘Alle borrelballen verzamelen’, ‘voetballuh’ of ‘voor de derde helft’. Welke tekst zet jij op de buitenkant van de doos? Het is mogelijk om je eigen doos vorm te geven door middel van een sticker. Zo maak je dit geschenk echt persoonlijk en wordt het nog meer een WK feestje. Ontwikkel je eigen ontwerp en upload dit in bovenstaande opties. Heb je hulp nodig bij het maken van de sticker? Onze designers weten behalve alles van Photoshop en Illustrator, ook veel van voetbal. Zij helpen jou graag met een passend ontwerp!

Het is daarnaast ook mogelijk om een kaart toe te voegen aan de doos. 

WK pakket luxe

Specificaties

Afmetingen 330 x 260 x 170 mcm
Inhoud 2 blikjes Fanta Orange 250 ml, 2 blikjes Brand IPA 330 ml, Zak Lays Chips Strong, Duyvis Borrelnootjes Provençale 125 gram, Rood-wit-blauwe hawaii krans, Oranje waaier, 2 Cheering sticks, Oranje strandbal

Downloads

WK pakket luxe

Info bedrukking

Mogelijkheid tot bedrukking:

Voor het bedrukken van de sticker en/of kaart rekenen wij eenmalige instelkosten van €37,50.

WK pakket luxe

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
WK pakket luxe

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
10 € 17,99
25 € 17,75
100 € 17,60
250 € 17,45
500 € 17,30
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!