• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Weckpot met kruidnoten - medium

Basisprijs per stuk € 5,60

Sinterklaasgeschenk voor op het bureau. Heerlijke kruidnoten of verrukkelijk strooigoed in een medium weckpot. De weckpot wordt gepersonaliseerd met een tag met eigen logo en ontwerp.

Weckpot met kruidnoten - medium

Persoonlijke medium weckpot met strooigoed of kruidnoten

Een mooi relatiegeschenk voor klanten, personeel of collega's. Deze medium weckpot wordt gevuld met 225 gram heerlijke kruidnoten of met 225 gram verrukkelijk strooigoed.

Persoonlijke tag

Om de medium weckpot wordt een tag geplaatst. Hier kan je een persoonlijke boodschap op achterlaten voor de ontvanger. De boodschap wordt extra sterk wanneer je het kaartje een eigen ontwerp meegeeft in je eigen huisstijl!

Het ontwerp voor de tag kan je zelf maken of uitbesteden aan onze ervaren grafische afdeling. Zelf maken? Download dan de werktekening onder het kopje 'specificaties'. Schakel je liever onze grafische afdeling in voor een ontwerp naar wens. Dit is ook mogelijk. We werken je wensen graag voor je uit.

Vulling medium weckpot

De weckpot wordt gevuld met 225 gram strooigoed of kruidnoten. Deze vullingen passen enorm goed bij Sinterklaas.

Wil je graag een andere vulling? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Je kunt altijd geheel vrijblijvend contact opnemen met onze geluksadviseurs. We bespreken je wensen en onze mogelijkheden graag met je.

Weckpot met kruidnoten - medium

Specificaties

Inhoud 225 gram kruidnoten of strooigoed

Downloads

Weckpot met kruidnoten - medium

Info bedrukking

Voor het personaliseren van onze producten brengen wij eenmalig instelkosten in rekening. Deze instelkosten bedragen eenmalige €37.50.

Voordat we het product met bedrukking/personalisering in productie brengen sturen we eerst een digitale proefdruk naar je op. Na goedkeuring van de digitale proefdruk gaan we je geschenken produceren.

Weckpot met kruidnoten - medium

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Weckpot met kruidnoten - medium

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 5,60
100 € 5,55
250 € 5,45
500 € 5,30
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!