Laatste voorraden! Bekijk onze last-minute sinterklaasgeschenken.
  • Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Mini palmboom kweeksetje

Basisprijs per stuk € 2,49

Een echt zomergeschenk! Deze mini palmboom past perfect bij de zomer. Het kweeksetje zit verstopt in een gepersonaliseerd blikje.

Mini palmboom kweeksetje

Een echt leuke groene giveaway; het mini palmboom kweeksetje

Op zoek naar een geschenk dat perfect past bij de zomer? Dan heb je hem zojuist gevonden. Dit kweeksetje groeit uit tot een mooie mini palmboom (ook wel sagopalm genoemd) die enorm goed aansluit bij de zomer. Iedereen die hem ziet staan zal maar aan één ding kunnen denken: de zomer.

Het kweeksetje wordt geleverd in een blikje, deze kun je helemaal zelf vormgeven. Ontwerp de wikkel helemaal zelf, download daarvoor eerst de werktekening.

Ook kun je ervoor kiezen, als het ontwerpen niet je sterkste kant is, om het ontwerp te laten ontwerpen door onze zeer goede grafische afdeling. Ze zijn goed in staat een passend ontwerp te maken dat aansluit bij jouw bedrijf en jouw wensen.

De kweekset bevat het volgende: een turftablet en een zakje zaden. De kweekset vullen we aan met een groei-instructiekaartje. Het is daarnaast ook mogelijk om de groei-instructies te verwerken op het label, dat om de romp van het blik wordt bevestigd.

Groei-instructies

Het is aangeraden om voor het zaaien de zaden eerst 24 tot 48 uur te laten weken in water met een temperatuur van 32 tot 34°C. Dit zal de harde zaadschil zachter maken en de kieming doen versnellen. Hiervoor vul je een beker met lauw water. Nadat je de zaden in de beker hebt gedaan pak je de beker in met aluminiumfolie. Zo blijft het geheel goed op temperatuur. De ingepakte beker zet je vervolgens op een radiator. Een thermosfles is natuurlijk ook geschikt. Het water moet elke 12 uur ververst worden. Zaden die hierna nog drijven of ‘rammelen’ als je ermee schud kun je verwijderen. Deze zullen niet kiemen. Leg vervolgens de zaden op de aarde en bedek deze met een dun laagje aarde (ca. 1 cm). Zet het potje op een warme en lichte plaats in de woonkamer bij ca. 20 °C – 25 °C. Houd de aarde tot de kieming (dit kan 2 -3 maanden duren) matig vochtig. De zaailing circa om de 2 of 3 maanden in een grotere pot zetten.

Mini palmboom kweeksetje

Specificaties

Downloads

Mini palmboom kweeksetje

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Mini palmboom kweeksetje

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
50 € 2,49
100 € 2,39
250 € 2,29
500 € 2,19
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!