• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Vleermuisplant kweeksetje

Basisprijs per stuk € 3,75 € 4,54 incl. BTW

Leuk voor Halloween, een bloem die lijkt op een vleermuis. Dit groene geschenk, de vleermuisplant kweekset, wordt geleverd in een gepersonaliseerd blikje.

Vleermuisplant kweeksetje

Vleermuisplant kweeksetje met eigen wikkel bestellen?

Een bloem die lijkt op een vleermuis is erg leuk, bijvoorbeeld voor Halloween. De vleermuisplant is een leuk en ook erg groen geschenk. Het kweeksetje voor de vleermuisplant wordt geleverd in een blikje, de wikkel hiervan kun je helemaal zelf ontwerpen.

De wikkel kun je, nadat je de werktekening hebt gedownload, helemaal zelf vormgeven. Plaats op de wikkel bijvoorbeeld het logo van je bedrijf of een eigen tekst. Dit allemaal uiteraard in de huisstijl van je bedrijf.

Kom je er zelf niet helemaal uit? Geen zorgen! Onze grafische afdeling neemt het graag van je over. Ze maken dan, volledig naar jouw wensen, een passend ontwerp dat feilloos aansluit bij de huisstijl van jouw bedrijf.

De kweekset bevat het volgende: een turftablet en een zakje zaden. De kweekset vullen we aan met een groei-instructiekaartje. Het is daarnaast ook mogelijk om de groei-instructies te verwerken op het label, dat om de romp van het blik wordt bevestigd.

Groei-instructies

Zaden 24 uur laten weken in lauwwarm water en zaaien in zaai- en stekgrond bij 25-28 graden Celsius (met bodemwarmte of bijv. in de buurt van een kachel). Grond constant vochtig houden. Kieming mogelijk pas na enkele maanden. De echte benaming van de plant is Tacca intergrifolia.

Vleermuisplant kweeksetje

Specificaties

Downloads

Vleermuisplant kweeksetje

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Vleermuisplant kweeksetje

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
50 € 3,75 (€ 4,54 incl. BTW)
100 € 3,65 (€ 4,42 incl. BTW)
250 € 3,55 (€ 4,30 incl. BTW)
500 € 3,45 (€ 4,17 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!