• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Pronkerwt kweeksetje

Basisprijs per stuk € 2,09 € 2,53 incl. BTW

Een klimplant met prachtige bloemen. Het kweeksetje voor de pronkerwt wordt geleverd in een blikje met gepersonaliseerde wikkel.

Pronkerwt kweeksetje

Pronkerwt kweeksetje in gepersonaliseerd blikje bestellen?

De pronkerwt, ook wel Lathyrus genoemd, is een klimplant met prachtige bloemen, deze zijn roze/paars gekleurd. Het kweeksetje voor de pronkerwt wordt geleverd in een leuk blikje waarvan de wikkel helemaal zelf te ontwerpen is.

De wikkel kun je zelf ontwerpen, plaats er bijvoorbeeld je eigen logo op of een eigen tekst. Dit natuurlijk allemaal in de huisstijl van je bedrijf voor een enorm mooi effect.

Mocht het ontwerpen van een eigen wikkel je niet helemaal liggen is dit geen ramp. Onze grafische afdeling maakt dan, geheel naar jouw wensen, een passend ontwerp voor je in de stijl van jouw bedrijf.

De kweekset bevat het volgende: een turftablet en een zakje zaden. De kweekset vullen we aan met een groei-instructiekaartje. Het is daarnaast ook mogelijk om de groei-instructies te verwerken op het label, dat om de romp van het blik wordt bevestigd.

Groei-instructies

Vroeg uitzaaien kan in Februari-maart op een zaaibedje onder glas. Plant ze vervolgens uit in april of mei. Laat uitzaaien kan ook: vanaf april rechtstreeks in de grond. Week de zaadjes, voordat je ze plant eerst 24 uur in water, zodat ze beter zullen kiemen. De zaden 2 cm diep in de grond stoppen. Zaai ze in rijen met 5 cm tussenruimte, tegen een hek of gaas op een (half-) zonnige plek. De plant gaat namelijk klimmen! Ondersteun de plantjes in een vroeg stadium. De plant bloeit in juli – oktober. Aantrekkelijk voor bijen.

Pronkerwt kweeksetje

Specificaties

Downloads

Pronkerwt kweeksetje

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Pronkerwt kweeksetje

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
50 € 2,09 (€ 2,53 incl. BTW)
100 € 1,99 (€ 2,41 incl. BTW)
250 € 1,89 (€ 2,29 incl. BTW)
500 € 1,79 (€ 2,17 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!