• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Paaseitjes in plastic potje

Basisprijs per stuk € 5,55

Laat deze paaseitjes in plastic potje achter bij klanten en relaties om hen te bedanken! Een blijvend paasgeschenk. Nadat de paaseitjes zijn opgesnoept, kan het potje blijven staan en gevuld worden met andere lekkernijen.

Paaseitjes in plastic potje

Paaseitjes in plastic potje corporate giveaway

Op zoek naar een leuk paasgeschenk? Verras jouw collega's en zakenrelaties met deze paaseitjes in plastic potje. Leuk om op tafel te zetten tijdens het paasontbijt of te verstoppen op kantoor!

De paaseitjes in plastic potje hebben een totaal gewicht van ca. 275 gram paaseitjes. Dit is een mix van massieve paaseitjes in melk, puur en witte chocolade.

Wij hebben 3 stickers in paasthema ontworpen. Kies voor een van onze stickers of maak je eigen sticker. Als je voor onze stickers kiest, heb je keuze uit de verschillende standaard paasontwerpen. Voeg gemakkelijk een logo of persoonlijke boodschap aan de stickers toe. 

Wil je liever de sticker geheel zelf ontwerpen? Dat kan! Bekijk het stramien hiernaast en ga aan de slag! Indien gewenst kunnen wij ook een sticker voor je ontwerpen.

De paaseitjes in plastic potje is een blijvend geschenk! Nadat jouw relaties de eitjes hebben op gesnoept, kan het plastic potje worden hergebruikt om spulletjes in op te bergen (pennen, paperclips, elastiekjes etc.).

Paaseitjes in plastic potje

Specificaties

Gewicht 275 gram
Inhoud ca. 275 gram paaseitjes
Houdbaarheid 12 maanden

Downloads

Paaseitjes in plastic potje

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van het potje wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Paaseitjes in plastic potje

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Paaseitjes in plastic potje

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
50 € 5,55
250 € 5,45
500 € 5,35
1000 € 5,15
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!