• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Oranje Pakket

Basisprijs per stuk € 12,75

Ik hou van Holland! Met dit Oranje Pakket ga je sowieso voor de eerste prijs tijdens het WK van 2022 in Qatar. Heerlijk voor bij de borrel tijdens een voetbalwedstrijd!

Oranje Pakket

Oranje Pakket - Geluk.com

Wat staat er op het spel

Verras je je collega’s of klanten met een oranje geschenk? Het Oranje Pakket is dan echt een aanrader! Dit pakket heeft alles wat je nodig hebt voor bij een leuke dag of avond: drinken, hapjes en versiering. Zo vind je onder andere het duo Fanta en Brand IPA in het pakket. Om de oranje sfeer erin te brengen kun je ook een rood-wit-blauwe Hawaii krans en een oranje strandbal in het pakket vinden. Achterin het pakket vind je de oersterke Lays Strong Hot Chicken Wings Chips. Wat een toppakket!

Inhoud

  • Fanta Orange 250 ml
  • Brand IPA 330 ml
  • Lays Strong Hot Chicken Wings chips 150 gram
  • Rood-wit-blauwe Hawaii krans
  • Oranje strandbal

Kaart!

Bij dit pakket is het mogelijk om een kaart te krijgen: een leuke kaart om dit pakket zo persoonlijk mogelijk te maken. Zo heb je echt je eigen pakket. Geef een leuke boodschap mee met deze kaart door middel van een oranje aanmoedigingstekst of bedanktekst. Naast de kaart is het mogelijk om een grote sticker op de doos te laten plakken. Zo geef je jouw doos een echte Oranje ‘vibe’ mee. Onder het kopje ‘specificaties’ kan je de werktekening downloaden, waarin je vindt hoe je je ontwerp moet uploaden. Wij kunnen je ook zeker helpen bij het maken van jouw ontwerp. Onze designers zijn echte creatieve spelers die boordevol ideeën zitten.

Oranje Pakket

Specificaties

Afmetingen 330 x 260 x 170 mm
Inhoud Fanta Orange 250 ml, Brand IPA 330 ml, Lays Strong Hot Chicken Wings chips 150 gram, rood-wit-blauwe Hawaii krans, Oranje strandbal

Downloads

Oranje Pakket

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van de kaart en/of de sticker worden eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Oranje Pakket

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Oranje Pakket

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
10 € 12,75
25 € 12,65
100 € 12,55
250 € 12,40
500 € 12,25
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!