• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Oranje pakket

Basisprijs per stuk € 12,75

Scheidsrechter klaar, voetballen maar! Met dit Oranje pakket ga je sowieso voor de eerste prijs deze zomer. Heerlijk voor bij een voetbalwedstrijd en ideaal voor alle thuisbondscoaches die het zéker beter weten.  

Oranje pakket

Oranje pakket - Geluk.com

Wat staat er op het spel

Breng jij het balletje aan het rollen en verras je je collega’s of klanten met een WK geschenk? Het oranje pakket is dan echt een aanrader. Dit pakket bevat alles wat je nodig hebt voor bij een leuke pot voetbal: drinken, hapjes en versiering. Bij de opstelling van dit pakket vind je in de spits het duo Fanta en Brand IPA. Om de oranje sfeer erin te brengen staat er een rood-wit-blauwe Hawaii krans en een oranje strandbal op het middenveld. Achterin het pakket vind je de oersterke Lays Strong Hot Chicken Wings Chips. Wat een topteam!

Inhoud

  • Fanta Orange 250 ml
  • Brand IPA 330 ml
  • Lays Strong Hot Chicken Wings chips 150 gram
  • Rood-wit-blauwe Hawaii krans
  • Oranje strandbal

Kaart!

Bij dit pakket is het mogelijk om een kaart te krijgen. Geen gele of rode, maar een leuke kaart om dit pakket zo persoonlijk mogelijk te maken. Zo heb je echt je eigen pakket. Geef een leuke boodschap mee met deze kaart door middel van een oranje aanmoedigingstekst of bedanktekst. Naast de kaart is het mogelijk om een grote sticker op de doos te laten plakken. Zo geef je jouw doos een echte Oranje ‘vibe’ mee. Onder het kopje ‘specificaties’ kan je de werktekening downloaden, waarin je vindt hoe je je ontwerp moet uploaden. Wij kunnen je ook zeker helpen bij het maken van jouw ontwerp. Onze designers zijn echte creatieve spelers die boordevol WK-ideeën zitten.

Oranje pakket

Specificaties

Afmetingen 330 x 260 x 170 mm
Inhoud Fanta Orange 250 ml, Brand IPA 330 ml, Lays Strong Hot Chicken Wings chips 150 gram, rood-wit-blauwe Hawaii krans, Oranje strandbal

Downloads

Oranje pakket

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van de kaart en/of de sticker worden eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Oranje pakket

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Oranje pakket

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
10 € 12,75
25 € 12,65
100 € 12,55
250 € 12,40
500 € 12,25
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!