• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Kerstkaarsje in verzenddoosje

Basisprijs per stuk € 7,95

En toen was er licht. Om de donkere dagen sfeervol door te komen. Of als lichtpuntje voor het nieuwe jaar. Hoe dan ook een speciaal cadeau. Met een boodschap. Steun direct het goede doel. Deel je geluk en geef een lichtpuntje door.

Kerstkaarsje in verzenddoosje

Licht, camera, actie

Wie gun jij een verlichte Kerst? Dit kaarsje in geschenkdoosje brengt je boodschap voor het voetlicht.

Het elegante kaarsje geeft een mooi warm licht. De sierlijke houten standaard wordt geleverd in 4 kleuren. Geef het kaarsje een plekje op je bureau en haal de kerstsfeer naar je afdeling! Of heb je een betere bestemming. En gun je juist die ander wat verlichting in deze donkere dagen.

Steun het Ronald McDonalds Kinderfonds

Onze Geluksambassadeur Luis Scholten voelt zich nauw verbonden aan dit fonds. Als je de achtergrond kent, was dit ook de meest voor de handliggende keuze, gevraagd naar zijn Goede Doel. 'Er is geen puurder geluk dan Kindergeluk. Bij ziekte wil een kind bij zijn ouders zijn. Ieder kind heeft recht op feestdagen. En dat is waar ik me persoonlijk voor zal inzetten."

Met de lichtpuntjes van Fortune Factory onder steun je Het Ronald McDonald fonds. Voor ieder verkocht lichtpuntje wordt 10% gedoneerd. Meer over Luis en zijn eerste werkdag, bekijk hier.

Home | Kinderfonds

Maak het nog persoonlijker

Voeg een eigen tekst toe op de binnenzijde van het interieurtje. Je hebt hiervoor max. 150 karakters ter beschikking in een vast lettertype. Dit kan ook een logo zijn met een korte tekst. Als het maar past binnen formaat

Verstuur dit geschenk naar losse adressen

Een groot voordeel aan de lichtpuntjes is dat ze geleverd zijn in een speciaal verzenddoosje dat precies door de brievenbus past. Daardoor kan jouw kerstgeschenk in één keer naar de adressen van al je contacten worden verstuurd. Zo hoef je zelf niet heel Nederland rond te rijden om je geschenken af te leveren. Ideaal als je werknemers thuis werken of je klanten door heel het land zitten.

Kerstkaarsje in verzenddoosje

Specificaties

Afmetingen 174 x 172 x 24.5 mm
Inhoud Kaars + kaars standaard in bijpassende inlay

Downloads

Kerstkaarsje in verzenddoosje

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van een sticker wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een digitale proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de digitale proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Kerstkaarsje in verzenddoosje

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Kerstkaarsje in verzenddoosje

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 7,95
100 € 7,35
250 € 6,95
500 € 6,45
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!