• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Kerstboom in koker - standaard

Basisprijs per stuk € 8,65 € 10,47 incl. BTW

Doe het dit jaar met kerst eens anders. Verras je klanten met een echte kerstboom als kerstgeschenk! Denk groen, schenk groen.

Kerstboom in koker - standaard

Echte bureau kerstboom in koker als kerstgeschenk

Wat gaan we doen met Kerst? Doe het dit jaar eens anders en verras je klanten en collega's met een echte kerstboom! Verpakt in een transparante koker en voorzien van een leuk kerstinterieur. Denk groen, schenk groen!

Deze kerstboom in de koker is 2 ½ jaar oud, ca. 30 cm lang en wordt geleverd met groeigarantie! Het boompje groeit maar liefst 15 cm per jaar, totdat de boom is uitgegroeid tot een volwaardige kerstboom! Een kerstgeschenk waar je personeel en relaties dus nog jaren lang plezier van gaan hebben. Zo zul jij en de organisatie niet snel vergeten worden!

De koker wordt geleverd met een standaard kerstinterieur, bestaande uit een label rondom. Daarnaast schuiven wij een kerstkaart achter het boompje, dubbelzijdig bedrukt. 

De kerstboom in koker is voorzien van een draaghengsel, die past bij het interieur van het kerstboompje. Zo kun je jouw kerstgeschenk makkelijk meenemen en uitdelen aan klanten en relaties. Dat is nog eens een leuke verrassing om op een afspraak mee aan te komen!

Wil je het kerstboompje liever voor zien van een interieur in jullie huisstijl? Dat kan uiteraard! Ga daarvoor naar de kerstboom in koker - eigen ontwerp

De kerstboom in koker is te bestellen in veelvouden van 12 stuks.

Kerstboom in koker - standaard

Specificaties

Afmetingen 130 x 300 mm
Inhoud Boompje met kluit, 30 cm
Kerstboom in koker - standaard

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Kerstboom in koker - standaard

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
12 € 8,65 (€ 10,47 incl. BTW)
72 € 7,95 (€ 9,62 incl. BTW)
144 € 7,50 (€ 9,08 incl. BTW)
288 € 7,25 (€ 8,77 incl. BTW)
504 € 6,95 (€ 8,41 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!