• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Gingerbread - WKaakjes

Basisprijs per stuk € 4,65

Speciaal voor het WK-voetbal: Onze 'WKaakjes'! De koekjes zijn speciaal ontwikkeld voor het WK van 2022 dat wordt gehouden in Qatar. Het is mogelijk de doos en de WKaakjes te voorzien van eigen logo.

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Gingerbread - WKaakjes

WKaakjes in speciale 'Oranje'-verpakking

Speciaal voor het aanstaande WK-2022 heeft onze grafische afdeling uitgepakt en de WKaakjes ontwikkeld! Deze gingerbread koekjes in speciale doos ontworpen naar de stijl van het Nederlands Elftal hebben de perfecte naam 'WKaakjes' gekregen.

Perfecte aanvulling op WK-2022

Deze WKaakjes zijn perfect om bijvoorbeeld uit te delen bij voetbalwedstrijden of andere sportevenementen. Heel Nederland zal deze zomer weer oranje gekleurd zijn. En daar passen jouw WKaakjes met jouw logo perfect bij. Zo kan je op een wel heel leuke en originele manier jouw merk onder de mensen brengen!

Het WK van 2022

Het WK van 2022 is er eentje om nooit te vergeten en zeker ook eentje zoals er nog nooit is geweest. Het WK vindt plaats in Qatar van 21 november tot en met zondag 18 december. Al met al is dat natuurlijk geen reden voor ons kleine landje om niet volle bak aan te zetten voor de felbegeerde WK-titel. Na in het verleden 3 finales verloren te hebben is de tijd rijp om de wereld eens te laten zien uit wat voor hout we zijn gesneden.

Logo op de WKaakjes

Op de koekjes en op de doos kan je zelf nog aanpassingen doen. Zo kan de doos voorzien worden van jouw logo, maar ook de koekjes zelf! Stuur je logo in en wij drukken het haarscherp op de doos en de koekjes.

Gingerbread - WKaakjes

Specificaties

Afmetingen Formaat van het doosje: 18 x 12,5 x 1,6 cm
Gewicht 40 gram
Inhoud 8 WKaakjes
Gingerbread - WKaakjes

Info bedrukking

Mogelijkheid tot personalisatie:

Op het doosje én op de koekjes kan een logo gedrukt worden, hiervoor rekenen wij eenmalige instelkosten. Deze instelkosten bedragen €37,50.

Gingerbread - WKaakjes

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Gingerbread - WKaakjes

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
150 € 4,65
400 € 4,54
800 € 4,30
1600 € 4,20
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!