Filter

We zijn helaas door onze Sinterklaasvoorraden heen. Het is daarom niet meer mogelijk een directe bestelling voor Sinterklaas te plaatsen.
 • Unieke producten
 • Persoonlijk advies
 • Snelle levering

Strooigoed in blik

Een blik gevuld met strooigoed en bedrukt met je eigen huisstijl, logo en een persoonlijke boodschap. We bieden verschillende blikken aan gevuld met strooigoed. Stuk voor stuk kan je de blikken bedrukken op het deksel en voorzien van een private label om de romp van het blik.

 • 2 producten

 • Kruidnoten bakblik

  Kruidnoten bakblik

  Vanaf € 6,49
  Minimale afname: 25
 • Vierkant blik met strooigoed

  Vierkant blik met strooigoed

  Vanaf € 6,65
  Minimale afname: 25

Strooigoed in blik

Verras jouw personeel of klanten deze sinterklaasperiode met strooigoed in blik. Het mooie aan zo’n sinterklaasgeschenk is dat lang meegaat. Je kan het blikje namelijk nog kan hergebruiken nadat je het strooigoed hebt opgegeten. Handig om iets in te bewaren, zeker als je het laat drukken in huisstijl. Zo kan je er andere koekjes in bewaren, maar ook pennen en sieraden. Dit strooigoed in blik geschenk is dus niet alleen leuk om te krijgen, naar ook leuk om weg te geven omdat je weet dat de ontvanger het lang zal onthouden!

Sinterklaas strooigoed voor personeel en relaties

In de sinterklaasperiode is het een leuk idee om je personeel en/of klanten te verrassen met een sinterklaasgeschenk. De decemberperiode staat toch wel bekend als een feestmaand en daarom is het een goed idee om je relaties te verblijden. Dit kan een groot sinterklaaspakket zijn, maar je kan ook chocoladeletters bestellen. Strooigoed in blik kan hiervoor heel geschikt zijn. In het blik vind je het allerlekkerste strooigoed terug, zoals pepernoten, kruidnoten, schuimpjes maar ook taai taai poppen.

Personaliseer je blik met strooigoed

Om je geschenk helemaal af te maken is het mogelijk om je blik met strooigoed te personaliseren. Zo maak je een echt uniek geschenk. Je strooigoed in blik personaliseren kan bijvoorbeeld door het laten bedrukken van jouw logo en/of huisstijl. Zo ziet de ontvanger direct van wie het sinterklaascadeau afkomstig is en heeft het ook een grotere waarde. De personaliseringsmogelijkheden staan aangegeven bij het product. De werktekening om je eigen ontwerp te maken kan je bij elk product vinden onder het kopje ‘specificaties’.