• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Kruidnoten bakblik

Basisprijs per stuk € 7,60

Een kruidnoten bakblik is een geschenk voor jong en oud! Met dit simpele recept heb je binnen een mum van tijd heerlijke kruidnoten op tafel staan. 

Kruidnoten bakblik

Bakmix voor kruidnoten inclusief een jute zak!

Wil jij je werknemers en relaties verrassen met een kruidnoten bakblik? Wie zal de lekkerste kruidnoten gaan maken? Met dit geschenk kan de ontvanger gelijk aan de slag gaan met het maken van die heerlijke sintlekkernij. Perfect om uit te delen, maar ook om gewoon zelf van te gaan genieten.

Inhoud van het bakblik

  • Bakmix voor kruidnoten
  • Jute zak
  • Kaart - dubbelzijdig, inclusief het recept
  • Zakje met chocoladedruppels (optioneel)
  • Mini garde (optioneel)

Personalisatie

Het kruidnoten bakblik bevat diverse personalisatie mogelijkheden. Een van die mogelijkheden is een sticker geplakt op de bakmix. Een andere mogelijkheid is het toevoegen van een persoonlijke boodschap op het kaartje die in het bakblik zal komen. Als laatste is er ook de mogelijkheid om een dekselbedrukking in de stijl van jouw bedrijf toe te voegen. De dekselbedrukking is beschikbaar in 4 verschillende vormen en maten, deze is in de afbeelding te zien. Het ontwerp voor de personalisatie kan je bij ons aanleveren, maar daarnaast is het ook mogelijk om het ontwerp op basis van je wensen en ideeën door onze grafische afdeling te laten maken. 

Recept kruidnoten »

Kruidnoten bakblik

Specificaties

Afmetingen 22 x 16 x 2,5 cm
Gewicht 400 gram
Inhoud 1 zak met bakmix voor kruidnoten, 1 jute zak, 1 kaart dubbelzijdig met het recept, 1 zakje met chocoladedruppels (optioneel), mini garde (optioneel)
Houdbaarheid ca. 12 maanden

Downloads

Kruidnoten bakblik

Info bedrukking

Voor het personaliseren van het product, brengen wij eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening.

Clichekosten embossing

Wanneer je voor een embossing kiest, komen er extra kosten bij kijken. Deze clichekosten zijn eenmalig en zijn €350. Plaats je dezelfde bestelling met een embossing nogmaals, dan vervallen deze clichekosten. De mal van de embossing wordt namelijk bewaard.

Digitale proefdruk

Voordat we het product bedrukken, sturen we altijd een digitale proefdruk. Pas na een akkoord op de proefdruk, zullen wij het blik van een label/bedrukking voorzien.

Kruidnoten bakblik

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Kruidnoten bakblik

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 7,60
100 € 6,95
250 € 6,75
500 € 6,49
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!