• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Eucalyptus kweeksetje

Basisprijs per stuk € 2,39

De favoriete snack van een koala. Inclusief een positieve werking op de luchtwegen. Zo veelzijdig is dit kweeksetje voor de eucalyptus.

Eucalyptus kweeksetje

Eucalyptus kweeksetje in zelf ontworpen blikje bestellen?

Een leuk, origineel en groen relatiegeschenkje, dit kweeksetje voor de eucalyptusplant in blik.

De wikkel van het blikje kun je helemaal zelf ontwerpen, nadat je de werktekening ervan hebt gedownload. Lukt het niet om het ontwerp voor de wikkel zelf te maken, dat is geen enkel probleem! In dat geval neemt onze grafische afdeling het maar al te graag van je over, ze maken dan een passend ontwerp voor je naar jouw wensen.

De kweekset bevat het volgende: een turftablet en een zakje zaden. De kweekset vullen we aan met een groei-instructiekaartje. Het is daarnaast ook mogelijk om de groei-instructies te verwerken op het label, dat om de romp van het blik wordt bevestigd.

Groei-instructies

Zaden oppervlakkig zaaien in zaai- en stekgrond. Grond constant vochtig houden, afdekken met huishoudfolie of glas en tussen de 20 en 25 graden Celsius op een lichte plaats laten kiemen. Door het licht langzaam op te bouwen, bevordert u de kieming (begin in schaduw, langzaam steeds lichter).

Eucalyptus kweeksetje

Specificaties

Downloads

Eucalyptus kweeksetje

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Eucalyptus kweeksetje

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
50 € 2,39
100 € 2,29
250 € 2,19
500 € 2,09
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!