• Unieke producten
 • Persoonlijk advies
 • Snelle levering

Bloemengroet in verzenddoosje

Basisprijs per stuk € 9,35 € 11,31 incl. BTW

Zeg het met bloemen! Een glimlach op je deurmat. Het begint goed. De verpakking van een Bloemengroet belooft je al meer dan zomaar een attentie. Ieder flesje bevat tuinconfetti, een flyer je persoonlijke boodschap en zo je wilt, een Cadeaubon (optioneel) waarmee je de ontvanger letterlijk in de bloemetjes zet! Let op: de cadeaubon is niet inbegrepen. Voor offerte gebruik formulier in de tabbladen.

Bloemengroet in verzenddoosje

Bloemengroet in een flesje

Wie houdt er niet van bloemen? Deze attentie wordt dan ook met een big smile ontvangen! Met een paar eenvoudige toevoegingen maak je het cadeautje nog persoonlijker. 

Basis verpakking

 • verzenddoosje, geschikt voor de brievenbus
 • flesje gevuld met gekleurd afbreekbaar tuinconfetti. Strooi de vrolijke confetti rond in het park, de tuin of in een pot en laat maar bloeien die bloemen…(margriet en klaproos).
 • De flyer in het flesje
Extra's toevoegen?
 • Inplaats van de flyer op normaal papier, kan je ook kiezen voor de Bloemengroet op Groeipapier - een persoonlijke boodschap, eventueel met logo of foto op Groeipapier. Na ontvangst geeft je de Bloemengroet een mooi plekje in de tuin of balkon en komt je boodschap letterlijk tot bloei (zomerbloemen). Vanaf 100 stuks. 
Personalisatie
 • De bloemengroet is aan alle kanten te personaliseren.

 • Eigen sleeve. Rondom het doosje wordt een papieren sleeve aangebracht. Download de template en leef je uit. Eventueel staan onze grafische ontwerpers in de startblokken om je hierbij te ondersteunen

 • In plaats van een rondom sleeve kun je ook kiezen voor een sticker op de bovenzijde van het doosje.

 • Eigen kaart. Heb je meer te vertellen of te laten zien. Voeg een fullcolour kaart toe. Gebruik deze voor persoonlijke tekst, voor foto’s’, illustraties etc.

 • De flyer. In het flesje zelf vind je een flyer. Gebruik deze voor de essentie van je boodschap.

Voeg een cadeaubon (t.w.v. €12,50) toe!

Deze verpakking is bij uitstek geschikt voor toevoeging van een Cadeaubon. De bon kan worden verwerkt in het flesje! Dat geeft toch heel wat leuker? Wij hebben afspraken met diverse leveranciers van nationale cadeaubonnen. Zo kunnen wij je naast bloemenbonnen helpen aan diner- en bladcadeaubonnen.

Bloemengroet in verzenddoosje

Specificaties

Afmetingen 174 x 172 x 24,5 mm
Inhoud De verzending kan geheel worden uitbesteed aan Fortune Factory indien verzending per stuk rekening houden met verzendkosten van per doosje.

Downloads

Bloemengroet in verzenddoosje

Info bedrukking

Verzenddoosje
Het doosje is voorzien van een kleurrijke cadeau-sleeve. Tegen meerprijs kan de sleeve worden uitgevoerd naar je eigen wensen. De binnenzijde van het doosje is onbedrukt.

Flyer in flesje
De flyer kan naar wens worden opgemaakt. Gebruik het voor een leuke bedanktekst, een felicitatie, aanmoediging etc.

Kaart
Voeg een fullcolour kaart toe in het doosje. Gebruik de kaart voor een persoonlijke tekst, illustratie, foto of logo. Leef je uit! Afmetingen kaart 10 x 15 cm. Enkelzijdig bedrukt. Opmaak aan te leveren.

Cadeaubon op Groeipapier
Enkelzijdig te bedrukken. Standaard is ruimte gereserveerd voor een cadeau-code en voorwaarde/ acceptatie punten voor de Bloemengroet.

Downloads

Bloemengroet in verzenddoosje

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Bloemengroet in verzenddoosje

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 9,35 (€ 11,31 incl. BTW)
100 € 8,90 (€ 10,77 incl. BTW)
250 € 8,65 (€ 10,47 incl. BTW)
500 € 8,35 (€ 10,10 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!