• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Petflesje bronwater 33cl

Basisprijs per stuk € 1,20

Promoot jouw bedrijf of merk op een beurs of evenement met een flesje bronwater, voorzien van een eigen ontwerp etiket. Een frisse blik op jouw merk!

Petflesje bronwater 33cl

Flesje water, perfect als promotioneel product

Promoot jouw bedrijf of merk op een beurs of evenement met een petflesje bronwater, voorzien van een eigen ontwerp etiket. Een frisse blik op jouw merk! 

Een flesje water is gezond en lekker: een ideaal product om in te zetten als giveaway of promo-item! Niet voor niets dat het flesje water een populaire giveaway is en vaak wordt ingezet op beurzen en evenementen.

Dit flesje is gevuld met 330 ml puur natuur zuiver bronwater uit de Celtic Vale bron, in Wales. Het flesje wordt gesloten met een kunststof schroefdop.

Onze waterflesjes zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal. De Co2 uitstoot zal met 70-80% verminderd worden door gebruik te maken van 100% R-PET.

Personaliseren

Het uiterlijk van het flesje bronwater kun je volledig zelf samenstellen. Zo is het etiket volledig naar wens te personaliseren met een full colour bedrukking. Laat op het etiket bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap en bedrijfslogo achter. Download de werktekening en ga zelf aan de slag. 

Laat het ontwerpen van het etiket liever aan iemand anders over? Wij hebben een creatief team die dit graag voor je doet! Deel je wensen met hen, dan maken zij voor jou een passend ontwerp. 

Naast een eigen etiket kun je ook een kleur dop kiezen. Je hebt de keuze uit wel 12 kleuren! Tip: Match de kleur van de dop bij jouw ontwerp etiket. Zo maak je jouw giveaway helemaal af. 

De etiketten zijn voorzien van een 100% kras vaste lamineerlaag. De flesjes zijn dus wel bestand tegen een stootje en blijven mooi wanneer de ontvanger het flesje nog een hergebruikt. 

Naast het flesje bronwater met een platte dop is er ook een flesje met een sportdop. Een leuke giveaway om uit te delen op een sport dag of sportevenement! Bekijk hier het flesje water 33cl met sportdop.

Let op! Voor dit product gelden afwijkende verzendkosten van € 35,00.

Petflesje bronwater 33cl

Specificaties

Afmetingen H 160 x Ø 60 mm
Gewicht 365 gram
Inhoud 33 cl mineraalwater

Downloads

Petflesje bronwater 33cl

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van het flesje wordt eenmalig instelkosten van €59,- in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Petflesje bronwater 33cl

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Petflesje bronwater 33cl

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
96 € 1,20
168 € 1,16
264 € 0,81
504 € 0,67
1008 € 0,59
2520 € 0,52
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!