De 5 leukste zomergeschenken

De 5 leukste zomergeschenken

Het zonnetje schijnt, de temperatuur is aangenaam en de vakantie staat voor de deur. Het is zomer! Een periode waarin toch vrijwel iedereen goed gehumeurd is. En daar moet jij als (potentiële) werk-, opdrachtgever of partner gebruik van maken! Bedenk een unieke zomeractie ter promotie van jouw product of dienst. Deel bijvoorbeeld een zomers geschenk uit dat past bij het seizoen én tegelijkertijd jouw boodschap overbrengt. Hieronder een aantal voorbeelden!

Maar gebruik daarnaast de zomer ook om je personeel en collega's te bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar. Wens hen een fijne vakantie met bijvoorbeeld een leuk zomerpakket of kleine attentie.

waterijsjes met eigen ontwerp bedrukking

1. Verfrissende dorstlesser

Op een warme zomerdag kan iedereen wel een opfrisser gebruiken. En wat is er dan lekkerder dan een ijskoud waterijsje. Zorg dat jij de verfrissing brengt en gebruik dit moment direct om jouw persoonlijke boodschap of campagneverhaal over te brengen. Deze ijslolly is voorzien van een etiket die jij volledig naar wens kunt personaliseren. Gebruik het etiket voor jouw persoonlijke boodschap/verhaal en maak het op in eigen huisstijl.

Lees meer over de waterijs lolly's >>

Private label blikje bier

2. Proost op de zomer

Nog een product in het rijtje van de verfrissende dorstlessers: een blikje bier, prosecco of vruchtensap. Allemaal voorzien van een full colour etiket, volledig op te maken in de bedrijfseigen huisstijl. Gebruik het blikje drank als promo item op een beurs, evenement of (bedrijfs)borrel. Proost op een nieuwe of succesvolle samenwerking bijvoorbeeld.

Of kies voor een sprankelende promotie met de PromoSecco: een licht mousserende Italiaanse wijn. Promoot jouw merk, product of dienst met deze elegante, prikkelende giveaway. Deze giveaway zullen jouw bezoekers en (potentiële) klanten niet snel vergeten!

Bekijk alle private label blikjes drinken >>

reiskoffer winegums

3. Ik ga op reis en neem mee!

Een bikken koffertje met inhoud naar keuze. Wens je personeel, collega's en klanten een fijne zomer(vakantie) met een kleine attentie. Dit blikken koffertje bedrukken wij met een ontwerp naar keuze. Maak een eigen ontwerp of laat ons creatieve team je helpen. Geef je wensen en ideeën aan ons door, dan maken wij voor jou een ontwerp op basis van jouw wensen.

Ook de inhoud is vrij in te vullen. Denk aan diverse lekkernijen, als winegums, Engelse drop of pepermunt. Maar ook een groen geschenk of handige vakantie gadget behoort tot de mogelijkheden.

Bekijk alle mogelijkheden van de reiskoffer >>

medicijndoosje zomerkriebels

4. Zomerkriebels of vakantiestress?

Dit medicijn is de oplossing! Een medicijndoosje, compleet met pillenblister en bijsluiter. Deze unieke giveaway kun jij volledig passend maken bij jouw actie of campagne. Tover het product om tot een medicijn tegen zomerkriebels of vakantiestress bijvoorbeeld. Zowel het doosje, als de bijsluiter en de pillenstrip zijn op te maken in een eigen huisstijl.

De pillenblister bevat snoepjes in diverse kleuren en smaken: mint, citroen, sinaasappel, aardbei en appel.

Lees meer over het medicijndoosje >>

Bloembollen in eierdoosje

5. De zomer in je bol

In de zomer gaan wij maar al te graag naar buiten. Tijd om de groene handen weer uit de mouwen te steken. Stimuleer dit met één van onze groene geschenken: van bloembollen en geluk klavers tot complete kweeksets voor het kweken van groente, fruit en kruiden. Verkrijgbaar in diverse verpakkingen, zoals een jute zakje, eierdoosje of kweekkistje. Zo is er voor elk budget en geefmoment een passend groengeschenk. Zit er geen product bij naar wens? Neem dan altijd even contact met ons op. Wij helpen je graag met het samenstellen van jouw unieke greengift.

Bekijk al onze greengifts >>