• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Visitekaartje met pepermuntjes

Basisprijs per stuk € 1,01

Persoonlijk visitekaartje met pepermunt. Een verfrissend geschenk!

Visitekaartje met pepermuntjes

Visitekaartje met pepermuntjes kopen?

Jouw bedrijf is uniek en dat laat je graag aan iedereen weten! Je onderhoudt goede contacten met jouw (zaken)relaties en daar horen ook visitekaartjes bij. 

Met dit visitekaartje met pepermuntjes, onderscheid jij je van anderen. Druk jouw visite kaartje af op deze mintcard en laat een verfrissende indruk achter! 

Het visitekaartje met pepermuntjes is in  meerdere kleuren verkrijgbaar. Kies voor een kleur die bij jouw huisstijl past of ga je voor een kleur die je simpelweg mooi vindt? De mintcard wordt gevuld met ca. 50 suikervrije pepermuntjes. 

Jouw ontwerp wordt met een full colour sticker op het visitekaartje met pepermuntjes geplakt. Weet jij al wat je er op wilt hebben? Een visitekaartje of toch liever een ander ontwerp?

Bekijk het stramien hiernaast en laat  de crea-bea in jezelf los! Je kunt jouw ontwerp gemakkelijk hierboven uploaden. Heb je wel ideeën, maar moeite met de uitvoering ervan? Wij hebben een creatief team die je graag helpt bij het maken van jouw unieke ontwerp voor het visitekaartje met pepermunt.

Visitekaartjes worden vaak weggestopt, maar met dit visitekaartje met pepermuntjes ben je er van verzekerd dat jouw kaartje vaak gepakt zal worden. Door het handige formaat zal jouw visitekaartje met pepermuntjes overal mee naar toe genomen worden!

Visitekaartje met pepermuntjes

Specificaties

Afmetingen 78 x 48 x 6 mm
Gewicht 8 gram
Inhoud ca. 50 suikervrije pepermuntjes
Houdbaarheid 18 maanden

Downloads

Visitekaartje met pepermuntjes

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Het visitekaartje wordt aan 1 zijde middels digitaal printen in full colour bedrukt. Voor de bedrukking van het doosje wordt eenmalig instelkosten van €146,- in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Visitekaartje met pepermuntjes

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Visitekaartje met pepermuntjes

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
1000 € 0,81
2500 € 0,66
5000 € 0,57
10000 € 0,56
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!