Nu bij iedere Dag van de Schoonmaker bestelling, een gratis doos Fortune Cookies t.w.v. €20,- cadeau
  • Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Energy Shot

Basisprijs per stuk € 1,60

Energy Shot: een kleine giveaway met een groot effect! Een energieke reclamedrager voor jouw merk, product of dienst.

Energy Shot

Energy Shot in eigen huisstijl - giveaway voor beurs of event

Geef jouw product, merk of dienst een Energy Shot! Een klein flesje, met een krachtige boodschap. Het Energy Shot flesje is voorzien van een full colour wikkel, die jij volledig naar wens kunt vormgeven. Genoeg ruimte voor het communiceren van jouw actie of campagne. 

Het Energy Shot flesje heeft de volgende afmeting: Ø 34 x H 103 mm. Het flesje is gevuld met 60 ml geconcentreerde energiedrank, met cafeïne en taurine. Het flesje wordt gesloten met een draaidop. Een Energy Shot bevat evenveel energie als een blikje energiedrank. Binnen een aantal seconden heb jij weer voor uren energie. 

Energy Shot in eigen huisstijl

Het Energy Shot flesje personaliseren wij met een full colour wikkel om de romp. Dit wikkel is een folie dat over het gehele flesje (tot de rand) wordt bevestigd. Het wikkel wordt all-over bedrukt en kun jij zelf vormgeven. 

Ga je zelf aan de slag met een ontwerp wikkel? Download dan de werktekening en gebruik deze om je ontwerp in op te maken. Of laat ons je helpen!  Geef je wensen en ideeën aan ons door, dan maakt ons creatieve team voor jou een passend ontwerp wikkel. 

Energie boost

Een kleine giveaway met een groot effect! Dit Flesje met geconcentreerde energiedrank geeft jouw product, dienst of merk een boost! Zet de Energy Shots in als promo item of giveaway of een beurs of evenement. Of gebruik de Energy Shot voor een kick-start van een nieuw project. 

De Enery Shot is voor diverse gelegenheden inzetbaar en er zijn allerlei acties bij te bedenken. Wij helpen je graag met het vormgeven van jouw actie of campagne. 

Energy Shot

Specificaties

Afmetingen Ø 34 x H 103 mm
Gewicht 270 gram
Inhoud 60 ml geconcentreerde energiedrank
Energy Shot

Info bedrukking

Mogelijkheden bedrukking:

Wij brengen voor de bedrukking van het product eenmalig instelkosten van € 103,95 in rekening. Uiteraard sturen wij altijd een proefdruk vooraf.

Pas na een akkoord op de proefdruk zullen wij het flesje van een wikkel voorzien.

Energy Shot

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Energy Shot

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
500 € 1,37
1000 € 1,32
2000 € 1,29
3000 € 1,20
5004 € 1,15
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!