De nieuwste paasgeschenken van dit jaar, wat geef jij aan je collega's of relaties?

De nieuwste paasgeschenken van dit jaar, wat geef jij aan je collega's of relaties?

De lente begint bijna en dat houdt ook in dat het over een aantal weken Pasen is. Ieder jaar brengen we nieuwe paaspakketten uit, en uiteraard konden we niet achterblijven in 2023. Dit jaar hebben we weer extra uit gepakt met de meest originele, vrolijkste en lekkerste paasgeschenken voor je collega’s of relaties.

Ben je nog op zoek naar paasgeschenken maar je hebt geen idee waar je moet beginnen? Geen zorgen want wij ontwikkelen, produceren en verzenden de leukste paascadeaus voor al onze klanten. We zullen in dit artikel de nieuwste paasgeschenken presenteren, zo kun je het leukste paasgeschenk vinden voor je personeel of relaties.

Chocola door de bus

Chocolade door de bus

Dit vrolijke gevulde paas doosje past perfect door de brievenbus. Het doosje is rijkelijk gevuld met speciale M&M’s paaseitjes en overige chocolade eitjes. En om het verzenddoosje helemaal af te maken zitten er ook mini Tony Chocolonely repen in. Er zijn een hoop keuzes om dit paasgeschenk helemaal naar smaak samen te stellen. En tot slot kun je dit paasgeschenk ook laten personaliseren door een persoonlijke kaart toe te voegen, daarop kun je de ontvangers een fijn Pasen wensen. En dit allemaal door middel van en brievenbus pakket.


Mini europallet pasen

Mini Europallet Pasen

Het perfecte paaspakket bestaat niet, toch? Echt wel, een Mini Europallet met een doosje vol paaslekkernijen. De Mini Europallet Pasen is gevuld met: chocolade paaskranzen, 150 gram paaseitjes (jute zakje), chocolade paashaas lolly 35 gram & chocolade paashaas 55 gram. Dit paaspakket wordt volledig gepersonaliseerd. Je kunt kiezen uit verschillende soorten ontwerpen om de Europallet te ontwerpen. Vervolgens kun je ook een sticker toe voegen. Maak je liever je eigen ontwerpen, dat is uiteraard mogelijk. De keuze is aan jou, wij staan hoe doe dan ook voor je klaar.


Tony's paaseieren

Tony's chocolonely paaseieren in doosjeTony’s paaseieren is een origineel paasgeschenkje wat er leuk uit ziet maar de inhoud is nog leuker. Het vrolijke doosje is gevuld met zes soorten chocolade eieren van Tony Chocolonely. De chocolade is een mix van puur, melk & witte chocolade. Echter kun je ook kiezen uit verschillende soorten kleuren voor de eierdoos: roze, blauw, groen, koraalrood, geel, wit en een mix van kleuren. Om dit vrolijke paasgeschenk helemaal af te maken kun je een leuke sticker toevoegen. Een klein paascadeau dat een grote indruk achter laat, dat doen de Tony’s paaseieren wel.


Huis vol eieren

Huis vol eieren

Dit paasgeschenk is net een aantal dagen uit, wordt jij één van de eerste die een duurzaam paasgeschenk geeft? Het is een houten vogelhuisje die je binnen en buiten kunt hangen. Bij het vogelhuisje zitten ook lekkere paaseitjes bij. Je kunt kiezen tussen massieve en praliné eitjes. Dit duurzame paasgeschenk kun je ook laten personaliseren door een paas zak-tag toe te voegen. Je kan de zak-tag zelf ontwerpen of je kunt kiezen uit onze standaard ontwerpen.


Krat vol eieren

Krat vol eierenEen paasgeschenk wat een overvloed heeft aan chocolade paaseitjes, daar zeggen je ontvangers vast geen nee tegen. De krat is gevuld met chocolade paaseitjes en als de eitjes op zijn kunnen de ontvangers de krat weer hergebruiken voor iets anders. Een paasgeschenk wat je later weer kunt hergebruiken is uniek maar niet voor de krat vol eieren. Om er voor te zorgen dat alle paaseitjes in het kistje blijven, doen we er een wikkel om heen. De wikkel kun je zelf laten personaliseren met jouw eigen ontwerp of één van onze paas ontwerpen. En dat maakt dit kistje een leuk paasgeschenk voor jouw ontvangers.

Al deze paasgeschenken maken je toch helemaal blij, en dit zijn nog maar een paar van de nieuwste paaspakketten. Bekijk hier alle nieuwe paasgeschenken van 2023.