Persoonlijk advies

Promo Snoep

Promo snoep voor de promotie van je bedrijf of organisatie? Bestel snoep relatiegeschenken met eigen logo of een andere bedrukking. Verras met een leuk cadeautje wanneer bezoekers jullie pand verlaten, of gebruik het bedrukte snoep op een beurs als giveaway. Onze snoepproducten zijn ook meer dan eens onderdeel van een leuke marketingcampagne. Hoe dan ook, met promo snoep zijn er tal van mogelijkheden om de ervaring met je bedrijf extra positief te maken.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-20 of 224

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Chocolade gelukshoefijzer

  Een portie geluk voor alle klanten, bezoekers en relaties! Een leuke giveaway met een mooi verhaal. Meer info
 2. Ijslolly met eigen ontwerp bedrukking

  IJsjes bedrukken met eigen logo of een geheel eigen design. Een unieke zomerse giveaway voor klanten en bezoekers! Deze waterijslolly's met eigen ontwerp etiket zijn om zelf in te vriezen. Dus ook eenvoudig te distribueren. 

  Meer info
 3. Stroopwafel in blik
  € 5,75

  Heerlijke Hollandse stroopwafels in blik! Stroopwafelblikken bedrukt met logo en in eigen huisstijl.

  Meer info
 4. Stroopwafels in blikje met dichte deksel

  Heerlijke stroopwafels in een blikje met persoonlijk label! Meer info
 5. Logo snoepjes met je eigen logo in het snoepje verwerkt.
  € 0,17

  Kleurrijke snoepjes met eigen logo! Leuk voor in de snoeppot op de balie of in de kantine. Meer info
 6. Proefpakket koekjes in eigen folie
  € 8,95

  Het proefpakket is uitsluitend bedoeld voor bedrijven / organisaties, niet voor particuliere bezoekers.

  Proefpakket met koffiekoekjes in eigen folie. Een doosje gevuld met diverse koffiekoekjes in een full colour folie: mini stroopwafels, zandkoekjes, speculaas, bitterkoekjes, etc.

  Al vanaf 150 stuks bedrukken wij folies met een volledig eigen design (full colour) print. Het is zelfs mogelijk om binnen een bestelling meerdere designs aan te leveren!

  Bestel dit pakket en krijg de smaak te pakken! Kosten worden verrekend indien binnen 14 dagen na ontvangst een bestelling wordt geplaatst.

  Meer info
 7. Tony's Chocolonely voor vrijwilligers

  Dé (h)eerlijke Tony's Chocolonely in een eigen sleeve! Een origineel geschenk voor alle vrijwilligers. Meer info
 8. Tony's Chocolonely mini voor leidsters

  De (h)eerlijke Tony's Chocolonely mini voor alle leidsters! Een kleine attentie als blijk van waardering.

  Meer info
 9. Proefpakket Hoppe koffiekoekjes
  € 8,95

  Het proefpakket is uitsluitend bedoeld voor bedrijven / organisaties, niet voor particuliere bezoekers.

  Proefpakket met Hoppe koffiekoekjes. Een grote diversiteit koffiekoekjes om te proeven. In ons assortiment vind je 4 verschillende dozen met Hoppe koffiekoekjes: Bonte Mix, Luxe Potpourri, Natuurlijk Lekker en Fairtrade. 

  Bestel dit pakket en proef de grote diversiteit aan Hoppe koffiekoekejes! Kosten worden verrekend indien binnen 14 dagen na ontvangst een bestelling wordt geplaatst.

  Meer info
 10. Taart in geschenkblik - Van Nelle (voorbeeld)
  € 6,95

  Verras je klanten en relaties met een taart in blik! Of trakteer elke afdeling op een heerlijk, ambachtelijk gebakken taartje. Verpakt in een mooi geschenkblik. Meer info
 11. Blikje Celebrations voor Vrijwilligers

  Heb je iets te vieren? Celebrate de Dag van de Vrijwilliger met deze blikjes met Celebrations. Meer info
 12. Kerstkransjes in blik

  Heerlijke roomboter kerstkransjes in een gepersonaliseerd blik! Een cadeautje bij de koffie. Meer info
 13. Merci kerstkaart - 250 gram

  Heerlijke Merci als kerstkaart verstuurd naar al je klanten en relaties. Meer info
 14. Blikjes met Celebrations

  Een feestelijke giveaway om uit te delen met Kerst. Meer info
 15. Taart in verzenddoosje
  € 6,50

  Verzend ambachtelijke taartjes in een verzendoosje. In te zetten op diverse geefmomenten! Verras relaties of personeel met een heerlijke taart op de deurmat. Eigen ontwerp van het doosje is mogelijk al vanaf 500 stuks. Meer info
 16. Ribbel flesje water 500 ml, sportdop

  Een geribbeld flesje gevuld met 50 CL fris mineraalwater. Voorzien van eigen ontwerp etiket. Promoot jouw bedrijf of merk met een flesje water: "een frisse blik op jouw merk/bedrijf!" Meer info
 17. Roomboter cake met eigen logo

  Heerlijke cake gemaakt met 100% roomboter. Voorzien van een logo of volledig eigen ontwerp bedrukking. Val in de smaak bij al je klanten en relaties! Meer info
 18. Roomboter cake met eigen logo

  Heerlijke, grote roomboter cake gemaakt met 100% roomboter. Voorzien van een logo of volledig eigen ontwerp bedrukking. Val in de smaak bij klant en relatie!

  Meer info
 19. Goudstaafjes per post!

  Jij bent goud waard of onze relatie is goud waard... Toon jouw waardering per post! Een brievenbusgeschikt maildoosje met 8 chocolade goudstaafjes. Meer info
 20. Hollands postpakket met mini stroopwafels

  Koekje erbij? Een heerlijke Hollandse lekkernij bezorgd op de deurmat! Postpakket gevuld met mini stroopwafels. Meer info

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-20 of 224

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Promo snoep voor promotie, of gewoon een goed gevoel

Je kunt met promo snoep, of promotioneel snoep, alle kanten op. Het kan ingezet worden in je kantoorpand als versterking van je merk ten opzichte van zowel medewerkers als gasten. Wanneer je een schaal met bedrukte snoepjes in de bespreekruimte zet zullen jouw gasten deze zeker niet over het hoofd zien. Het snoepje bedrukken met jouw logo, een leuke aanvulling op de ruimte! 

Wij bedrukken het promotioneel snoep zelf maar zeker ook de verpakkingen van snoep. Verpakkingen bieden vaak meer ruimt om de boodschap, het logo en/of de huisstijl te verwerken. Vaak is promotioneel snoep een giveaway en wordt het ingezet op beurzen en evenementen. Ook zien we het snoep terug als relatiegeschenk, vaak met een luxere verpakking. Maar promo snoep wordt zeker ook ingezet als onderdeel van marketingcampagnes. Het uitdelen van snoepjes met een promotiecode opde website om bezoekers te trekken bijvoorbeeld.

Zelf ontwerpen? Of uitbesteden. Wanneer je een leuk product hebt gevonden en deze graag wilt voorzien van een eigen design kunnen wij hierbij helpen. Niet alle bedrijven beschikken over een grafische vormgever of een reclamebureau dat de opmaak van hun huisstijl doet. Ons creatieve team helpt jouw graag met het ontwerpen van een prachtige verpakking of opdruk voor op het snoep.

Geluk.com is onderdeel van

betaalmethodes