• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Chocoladeletter S Nutella

Basisprijs per stuk € 7,99

Is jouw collega of klant een echte Nutella gek? Of deel jij graag je liefde voor Nutella? Schenk dat deze luxe chocoladeletter met verrukkelijke nutella vulling.

Chocoladeletter S Nutella

Luxe chocoladeletter met Nutella vulling - te bestellen v.a. 25 stuks

Is jouw collega of klant een echte Nutella gek? Of deel jij graag je liefde voor Nutella? Schenk dat deze luxe chocoladeletter met verrukkelijke Nutella vulling. 

Deze chocoladeletter is enkel verkrijgbaar in de letter S en is gemaakt van melkchocolade. De complete letter is gevuld met Nutella. Om je vingers bij af te likken! 

De chocoladeletter met Nutella wordt verpakt in een rode geschenkdoos. Wil je de chocoladeletter personaliseren? Dat dan doen wij door middel van een sleeve, die wij om het rode doosje heen schuiven.

De sleeve wordt full colour bedrukt met een design dat jij zelf kunt aanleveren. Gebruik de werktekening, onder het kopje 'specificaties', om je eigen ontwerp in op te maken, of geef je wensen en ideeën aan ons door. Ons creatieve team staat voor je klaar en maakt op basis van jouw wensen een passend ontwerp sleeve.

Chocoladeletter S Nutella

Specificaties

Afmetingen 150 x 210 x 20 mm
Gewicht 200 gram
Inhoud Chocoladeletter met Nutella vulling (200 gr)
Houdbaarheid ca. 12 maanden

Downloads

Chocoladeletter S Nutella

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Alle chocoladeletters kunnen wij personaliseren door middel van een sleeve. De sleeve wordt full colour bedrukt, naar eigen ontwerp. Voor de bedrukking van de sleeve wordt eenmalig €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Chocoladeletter S Nutella

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Chocoladeletter S Nutella

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?