Waarom jij zomergeschenken cadeau moet doen

Waarom jij zomergeschenken cadeau moet doen

Zomergeschenk - Sangriaatje De relatiegeschenkenbranche is de afgelopen decennia explosief gegroeid. Zo is het tegenwoordig standaard dat bedrijven hun personeel met Kerst verwennen met een heerlijk kerstpakket. Ook met Pasen en Sinterklaas is het zeer gewoontjes om je personeel, relaties en klanten eens extra in het zonnetje te zetten. Allemaal leuk en aardig, maar blijft dit wel effectief? Dat vragen we ons met regelmaat af. Het is op de grote feestdagen enorm druk qua relatiegeschenken. Je loopt dan ook het risico één van de velen te worden ... Om dit te voorkomen kan je dit jaar voor een andere aanpak kiezen. In plaats van een geschenk weg te geven op de grote feestdagen kies je er dit jaar voor een zomergeschenk weg te geven. Zo zet je je personeel, klanten en zakelijke relaties gegarandeerd in het zonnetje met een warm zomergeschenk. Bovendien weet je zeker dat je in de zomer opvalt met je geschenk en zo heeft jouw zomergeschenk dus een grote kans op sterkere impact dan een doosnee kerst- of sinterklaasgeschenk.

Grotere impact met een zomergeschenk

Waarom geef je een relatiegeschenk weg? Het kan een hoop redenen hebben. Je kunt geschenken weggeven om je personeel te bedanken of in het zonnetje te zetten. Daarnaast is het ook een manier om aan klantenbinding te doen, een leuke promotionele actie kan zeker wonderen doen. Of laat je zakelijke relaties met een mooi gepersonaliseerd geschenk weten dat je heel blij met je samenwerking bent, zo versterk jij de band tussen je bedrijf en je partner. Maar denk eens over het volgende na. Als je jarig bent krijg je van vrienden, familie, opa's en oma's allemaal cadeautjes. Dat is natuurlijk enorm leuk en zeker niet betekenisloos. Maar hoeveel leuker vinden mensen het wanneer ze spontaan verrast worden met een kleinigheidje. Dit is vaak veel meer memorabel en getuigt echt van het feit dat je wat voor ze betekent. Dit is dan ook een deel van de kracht van een zomergeschenk. Het is niet een standaard weggeefmoment, maar hierdoor eigenlijk des te sterker!

Zo zet jij relaties in het zonnetje met een zomergeschenk

Voor welk zomergeschenk kies je? Je kunt bij ons uit verschillende zomergeschenken kiezen. Al onze geschenken zijn bovendien te voorzien van een eigen logo, bedrukking of persoonlijke boodschap naar keuze. Hieronder staan een paar voorbeelden van mooie zomergeschenken:

Likschelpen

LikschelpenKlanten verrassen met een klein zomers presentje als bedankje bij hun aankoop? Kies dan bijvoorbeeld voor onze likschelpen met een persoonlijke topkaartje. De likschelpen zijn vanbinnen gevuld met een heerlijke lolly. Op het topkaartje kan je jouw logo en huisstijl terug laten komen. Mojito kweekpakket

Mojito kweekpakket

Je collega's een heerlijke eigen mojito laten kweken? Dat kan. Geef ze dan dit leuke kweekpakketje cadeau. Hier zit alles in voor een verrukkelijke Mojito. Het doosje wordt bovendien gevuld met een mooie kaart, hier kan je een persoonlijke boodschap en eigen ontwerp op terug laten komen.

Cooling down

Cooling down zomerpakketEen zomergeschenk speciaal samengesteld voor een verkoeld vakantiemoment. Dit verzenddoosje vullen we voor je met een hamamdoek, waaier en 2 24ICE waterijsjes met alcohol. Te bestellen in de kleuren rood en blauw. Het verzenddoosje is te personaliseren met een custom kaart.