Geef groene relatiegeschenken aan je zakenpartners!

Geef groene relatiegeschenken aan je zakenpartners!

Met groene relatiegeschenken geef je een bijzonder, origineel en duurzaam cadeau aan je zakenpartners. De groene cadeautjes, ook wel greengifts genoemd, zijn duurzaam en hebben een milieubewust karakter. Een geschenk die helemaal aansluit op de tijd waarin wij leven. Bedrijven en organisaties die bewust met duurzaamheid bezig zijn kunnen met een groen geschenk een keuze maken die aansluit op hun imago. De groene geschenken lenen zich ook nog eens uitstekend voor een mooie boodschap.

Greengifts, een positieve boodschap

Met greengifts kun je zeer goed een positieve boodschap communiceren. Positief én commercieel, desgewenst. We hebben al mooie voorbeelden voorbij zien komen, of samen met onze klanten uitgedacht. Hieronder noemen we er enkele, maar desgewenst kunnen we je van nog veel meer inspiratie voorzien. Bij ieder plantje bedenken wij een mooie slogan!

All you need is leaf - HallmarkAll you nead is leaf (Hallmark)

Samen met Hallmark realiseerden wij All you need is leaf plantjes. Door de positieve reacties die wij op deze groene kaart kregen hebben wij ze ook in ons assortiment opgenomen. De plantjes kunnen per post verstuurd worden. Het LEAF plantje heeft een perfecte hartvorm. De manier om te laten zien hoe blij je bent met een collega of klant. Overgepoot in een groter potje ontstaan er uitlopers in de vorm van nieuwe hartjes.
Kerstboom in koker I AMsterdam

Wat je aandacht geeft groeit ( I AMsterdam)

I AMsterdam, de gids voor zowel bezoekers als bewoners van Amsterdam, zocht een leuke giveaway voor tijdens de kerstdagen. Deze vonden ze in ons kerstboomstekje, in koker en met kerstboomkaartje. Natuurlijk bedrukt met eigen tekst en logo. Hun boodschap: Wat je aandacht geeft groeit.

 

 
Zaadzakjes Grasmannetje JBC Lanceer de lente (JBC)

Tijdens de krokusvakantie ontvingen de klanten van het Belgische JBC, kinderen dus, dit jaar een leuk cadeautje!

In de winkel kregen zij een zakje met graszaad en een flyer met een gezichtje. Eenmaal thuis kunnen kinderen aan de slag! Op het zakje was natuurlijk een eigen ontwerp met het logo van JBC aangebracht.