Geef groene relatiegeschenken aan je zakenpartners!

Geef groene relatiegeschenken aan je zakenpartners!

Met groene relatiegeschenken geef je een bijzonder, origineel en duurzaam cadeau aan je zakenpartners. De groene cadeautjes, ook wel greengifts genoemd, zijn duurzaam en hebben een milieubewust karakter. Een geschenk dat helemaal aansluit op de tijd waarin wij leven. Bedrijven en organisaties die bewust met duurzaamheid bezig zijn kunnen met een groen geschenk een keuze maken die aansluit op hun imago. De groene geschenken lenen zich ook nog eens uitstekend voor een mooie boodschap. We leggen je hier vandaag alles over en brengen je bij waarom jouw bedrijf eens naar groene geschenken zou moeten kijken.

Duurzaam

Alles moet tegenwoordig duurzaam, de wereld wordt er namelijk beter van en zo hebben ook de generaties na ons nog een leefbare wereld over. Dit is ook toepasbaar op relatiegeschenken. Duurzame relatiegeschenken zoals kweeksetjes, olijfboompjes, bloemen en meer zijn goed voor het milieu, ze nemen namelijk CO2 op. Daarnaast hebben ze niks meer nodig dan een beetje zonlicht en water, stoten ze geen schadelijke stoffen af en zullen ze nooit schade aan het milieu aanbrengen. Kortom, groene relatiegeschenken zijn de cadeaus die bij deze tijd passen, enorm duurzaam!

Langdurige (positieve) exposure

Door een olijfboompje, kerstboompje of kweeksetje weg te geven creëer je exposure voor jouw bedrijf of organisatie voor een langere tijd. De groene geschenken gaan namelijk lang mee en kunnen soms zelfs jaren of decennia blijven. Als je dus groene geschenken weg geeft krijg je iets heel bijzonders voor elkaar, de ontvanger zal namelijk nog een lange tijd tegen jouw leuke greengift aankijken. En telkens wanneer hij of zij dat doet, bewust of onbewust, zal hij zich ook jouw naam herinneren. Zo krijg je dus de aandacht over een enorm lange periode, veel langer dan met andere relatiegeschenkjes!

Verbind het groene geschenk met een mooie boodschap

Je kunt aan een groen geschenk een mooie en zeer toepasselijke boodschap verbinden. Iets over samen bloeien of doorgroeien zal er perfect bij passen. Zo zijn er nog veel meer mooie boodschappen aan de duurzame geschenken te verbinden. Een duurzaam geschenk in combinatie met een leuk bericht is heel speciaal, het getuigt echt van een persoonlijke connectie.

We geven je een paar leuke voorbeelden van mooie groene geschenken waar je misschien inspiratie uit op kunt doen.

All you need is leaf voor HallmarkAll You Need is Leaf

Hallmark participeert al jaren in het programma All You Need is Love van RTL4.  Ze waren op zoek naar een leuk toepasselijk geschenkje en kwamen uit bij het leaf plantje in de vorm van een hart. In een potje groeien er meerdere uitlopers in de vorm van hartjes uit. Dé manier om liefde over te brengen dus. Bekijk de case: All you need is leaf.

Bloembollen in jute zak voor PlurynBloembollen voor Pluryn

Pluryn ondersteunt bij het vergroten van kansen op een zo volwaardig en zelfstandig mogelijke plek in onze samenleving. Ze ondersteunen iedereen, van jong tot oud en op veel verschillende manieren. Ze vonden, en daar staan we helemaal achter, dat het personeel wel een bedankje verdiende voor hun goede inzet van het afgelopen jaar. Daarom kozen ze voor een jute zak met bloembollen die uitgroeien tot prachtige bloemen.

Bekijk de klantcase van Pluryn.

Greengifts

Naast deze prachtige cases uit het verleden is er nog een veel breder assortiment aan groene relatiegeschenkjes, oftewel greengifts. Hiermee verras je al je zakenpartners op een heel leuke, duurzame, memorabele en mooie manier!