Private label drinks: blikje energy drink, vruchtensap, bier en prosecco met eigen label

Private label drinks: blikje energy drink, vruchtensap, bier en prosecco met eigen label

Promoot jouw merk, product of dienst met een unieke reclamedrager: een blikje of flesje drank, voorzien van een label of etiket in eigen huisstijl. Gebruik private label drinks om jouw product, dienst of merk op een bijzondere manier onder de aandacht te brengen, bijvoorbeeld als giveaway tijdens een beurs of evenement. Of biedt klanten en bezoekers binnen het bedrijf een blikje drinken aan, verpakt in eigen huisstijl. Geef jouw merk een oppepper met een blikje Energy drink, een gezondje van de zaak voor bezoekers met een blikje sinaasappelsap of proost op een nieuwe samenwerking met een private label blikje bier of prosecco.

Apple Spritzer - private label drinks

Blikjes drinken bedrukken

Alle blikjes frisdrank: van energy drink tot promosecco, worden voorzien van een full colour bedrukt label/etiket. Dit label, of etiket, kun jij volledig naar wens vormgeven. Het label biedt genoeg ruimte voor een persoonlijke boodschap of toelichting van de actie of campagne, opgemaakt in bedrijfseigen huisstijl of stijl van de actie/campagne.

Je hebt de keuze uit 3 varianten labels: Budget, Basic en Premium. Afhankelijk van de varianten labels, heb je de keuze uit een transparant of witte folie als basis, met of zonder glossy. De verschillende opties geven jouw de keuze om het blikje drank volledig naar wens op te maken, onafhankelijk van het budget waarmee jij moet werken.

Budget label: een papieren wikkel om de romp van het blik. Full colour bedrukt.

Basis label: een glossy folie om de romp van het blik. Een witte of transparante folie als basis, met een full colour bedrukking.

Premium label: Een folie om de romp en tot aan de randen van het blik! Full colour bedrukking op een witte of transparante folie. Daarnaast heb je de keuze uit een matte of glossy afwerking.

label varianten uitleg

Energy drink met eigen label

Geef jouw product of dienst een energy boost door te promoten met een blikje Energy drink. Het label om de romp biedt voldoende ruimte voor een pakkende promotie tekst en design. Deze unieke giveaway zorgt niet alleen voor een boost voor jou product of dienst, maar geeft ook de ontvanger positieve energie. Win win dus!

Bedenk een leuke actie of campagne rondom het blikje Energy drink, of laat ons je daarbij helpen.

Lees hier meer over het blikje Energy drink >>

FF Energy DrinkEnergy shot met eigen label

Gezondje van de zaak!

Vruchtensap is de verzamelnaam voor sap gewonnen uit fruit: een gezondje van de zaak zeg maar! Onze vruchtensappen zijn verkrijgbaar in de volgende varianten: Apple Spritzer (frisse, bruisende appelsap), biologische sinaasappelsap en ISO sportdrink met rode bessen. Alle blikjes zijn voorzien van een full colour etiket, die jij in eigen huisstijl kunt opmaken.

Lees hier meer over het blikje ISO sportdrink, sinaasappelsap en Apple Spritzer.

ISO sportdrink - rode bessenApple Spritzer met eigen labelBiologische sinaasappelsap

Private label bier

Daar moet op gedronken worden! Een succesvolle samenwerking begint met een goed gesprek en eindigt (of begint) met een biertje. Wanneer dat biertje verpakt is in een blikje, vormgegeven in de huisstijl van de organisatie, maakt dit het helemaal af. Zeker wanneer je het full colour label gebruikt voor jouw persoonlijke dankwoord. Het blikje bier is een uniek promo item dat past op diverse evenementen en (bedrijfs)borrels.

Lees hier mer over het private label blikje bier >>

PromoSecco in eigen huisstijl

PromoSecco garandeert een sprankelende promotie. Deze licht mousserende Italiaanse wijn verpakken wij in een blik met een etiket in eigen huisstijl. Een prikkelende promotie voor jouw product, bedrijf of dienst met deze stijlvolle, elegante giveaway. Een feestelijke opening of eindejaarsborrel? PromoSecco maakt van elk evenement of borrel een feestje!

PromoSecco is naast een giveaway ook een mooie toevoeging aan een cadeaupakket, zoals een kerst- of eindejaarsgeschenk. Wij helpen graag samenstellen.

Lees hier mer over PromoSecco >>

PromoSecco in eigen huisstijl Private label blikje bier

Reclame & Promotie drankjes

Private label drinks zijn op diverse manieren inzetbaar: als reclamedrager voor de promotie van jouw product, merk of dienst. Een blikje drank kan ingezet worden als een promotie item in een actie of campagne of als giveaway op een beurs of evenement.

Daarnaast is het blikje drank in eigen huisstijl ook een mooi product om te presenteren binnen de organisatie. Schenk klanten en bezoekers, maar ook werknemers, niet zomaar een blikje frisdrank of sap, maar een private label blikje drinken! Een extraatje voor de uitstraling van jouw organisatie.

Bekijk hier ons volledige assortiment private label drinks. Bij vragen over onze producten of een persoonlijk advies kun je altijd contact met ons opnemen.