4 Groene cadeaus voor leidsters in de kinderopvang

4 Groene cadeaus voor leidsters in de kinderopvang

Elk jaar op de derde donderdag van september spreken we waardering uit voor alle leidsters en gastouders. Deze dag is de 'Dag van de Leidster', hierop geven we iets terug aan de mensen die zich elke dag inzetten voor bijna 1.000.000 kinderen in Nederland en dat verdienen ze enorm. Je wilt natuurlijk de leidsters op een leuke en persoonlijke manier verrassen. Daarom geven we je een paar leuke ideeën die ook nog eens enorm bij deze tijd passen, namelijk 4 groene cadeaus voor de 'Dag van de Leidster'. Bekijk nog meer cadeaus voor de 'Dag van de Leidster'

Leafplantje voor leidstersPlantje voor de leidster

Spreek echt waardering uit met dit hartvormige plantje! Het plantje wordt geleverd in een schattig emmertje in een zakje gesloten door een topkaart. Dit topkaartje kun je helemaal zelf ontwerpen of laten ontwerpen. Zo wordt het een heel leuk en persoonlijk cadeautje! Verras de leidster met een leafplantje voor leidsters »

Flower bomb in jute zakjeFlower bomb in jute zakje

Schenk de leidsters dit jaar een bloemenzee met bijna 15 verschillende soorten bloemen, en dit maar maar één worp. De 'flower bomb' wordt geleverd in een leuk jute zakje en daaraan wordt een topkaartje vastgemaakt, hiermee kun je het geschenkje persoonlijk maken. Je kunt het topkaartje namelijk zelf vormgeven! Spreek waardering uit met een flower bomb in jute zakje »

Thee kweekset in theeglasThee kweekset in theeglas

Alle leidsters houden van thee! Spreek waardering uit en geef ze een leuke thee kweekset, hiermee kan je gemakkelijk je eigen thee kweken. Dit is niet alleen leuk maar is een perfect geschenkje voor leidsters. De thee kweekset wordt geleverd in jute zakje met te personaliseren topkaart. Het jute zakje wordt in een mooi theeglas gestopt, zo geef je leidsters meteen iets waar ze hun zelf gekweekte thee uit kunnen drinken! Bestel de thee kweekset in theeglas »

Kweekreep zonnebloemenKweekreep zonnebloemen

Schenk het zonnetje in huis! Nog leuker dan een bos bloemen, een kweekreep waarmee leidsters gemakkelijk een eigen boeket zonnebloemen kunnen laten groeien. De kweekreep is gemakkelijk te gebruiken en wordt geleverd in een leuke wikkel die je helemaal zelf kunt ontwerpen! Bestel de kweekreep zonnebloemen voor de leidster »