Fortune Factory in actie voor Ronald McDonald Kinderfonds

Fortune Factory in actie voor Ronald McDonald Kinderfonds

Fortune Factory, het bedrijf achter Geluk.com, zet zich in voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Geluksambassadeur Luis Scholten kwam samen met Fortune Factory directeur Erik-Jan Gulden op het idee om iets terug te doen voor de maatschappij. Uit dit idee is de actie ‘Geef Licht’ ontstaan, waarbij Fortune Factory geld doneert aan het Ronald McDonald Kinderfonds bij elk verkocht lichtpuntje.

Geluksambassadeurluis_ronaldmcdona

Amper 6 weken na zijn deelname aan het programma Steenrijk Straatarm heeft het dagelijks leven van Luis Scholten een complete wending gekregen. De alleenstaande vader ontving talrijke warme reacties en tekende nog dezelfde week voor een baan bij Fortune Factory. Met een vast inkomen kan hij binnenkort een streep zetten onder de zware situatie waarin hij al jaren verkeerde. Kortom, er gloort licht. “De laatste 10 jaar heb ik de andere kant van de geluk-medaille ervaren. Mijn werkgever stelde voor om mijn ervaringen en energie te koppelen aan een goed doel. De keuze was snel gemaakt. Naar mijn idee verdient geen enkel kind het om alleen te zijn. Niet met kerst. Never, nooit. En al helemaal niet een ziek kind. Het Ronald McDonald Huis brengt ouders en kinderen samen. Ik kon me dan ook geen mooier doel voorstellen dan het Ronald McDonald Kinderfonds”, aldus geluksambassadeur Luis.

Geef Licht

"Het Ronald McDonald Huis reageerde enthousiast op ons plan. We stelde voor om Lichtpuntjes te verkopen en een deel van die opbrengst af te staan. De mooie ranke LED kaarsjes worden bijvoorbeeld gebruikt als kerstkaart of kerstcadeautjes", zo vertelt Luis enthousiast.
De lichtpuntjes verspreiden een mooi, warm licht en zijn daarnaast een geschenkje met een grote symbolische waarde. Met de donatie hoopt Fortune Factory een mooie bijdragen over te maken aan het Ronald McDonald Kinderfonds. Dit als tegemoetkoming in de verblijfskosten van de ouders bij hun zieke kind. Zo proberen we die financiële zorg iets verlichten.lichtpuntje ronald mcdonald

Lichtpuntjes

Benieuwd naar de lichtpuntjes? Bekijk dan het product hier. Van elk verkocht lichtpuntje gaat 10% naar het Ronald McDonald Kinderfonds.