Drop cadeau geven? De mogelijkheden voor een leuke giveaway

Drop cadeau geven? De mogelijkheden voor een leuke giveaway

Op zoek naar een leuk relatiegeschenkje of giveaway? Drop cadeau doen is dan misschien wel het geschenkje voor jou! Je kunt drop verpakking op enorm veel verschillende manieren en je kunt zelfs de drop met een logo bedrukken. Dropgeschenken en giveaways zijn dus veelzijdig en bovendien heel erg lekkere relatiegeschenken. We geven je een aantal leuke voorbeelden, of ga alvast op zoek naar promo snoep voor jouw bedrijf.

Snoep dispenserSnoep dispenser

Een leuke snoep dispenser gevuld met snoepjes, een zeer geschikt promotie artikel. Er zijn wel meer dan 20 verschillende snoepsoorten die in de dispenser kunnen en de dispenser kun je helemaal zelf ontwerpen! Een heel erg leuk geschenkje dat zeker eindigt op een goed zichtbare plek op iemands bureau! Zo geef je een lekker en leuk geschenkje weg én wordt het doosje met jouw merk veel gezien. Ontwerp je eigen snoep dispenser »

Zakje autodrop (eigen bedrukking)Zakje autodrop

Iedereen kent de heerlijke drop snoepjes, autodrop. Nu kun je een zakje vullen met heerlijke verschillende smaken autodrop. Maar het leukste is misschien wel het zakje! Deze kun je namelijk helemaal zelf ontwerpen, geef het zakje de kleur van jouw bedrijf of organisatie en zet er een mooi ontwerp op. Een zakje gevuld met autodrop zal niemand kunnen weerstaan, vooral de transport industrie niet. Doe dus drop cadeau aan jouw relaties! Creëer je eigen zakje autodrop »

Persoonlijk blik met dropPersoonlijk blik drop

Een mooi blik gevuld met zo'n 700 gram heerlijke drop, een heel mooi relatiegeschenkje. Ontwerp de wikkel en deksel van het blik en geef naast een lekkernij ook een heel sterk promotioneel blik weg. Een blik gaat namelijk lang mee en eindigt in de keuken of koffiekamer en zo krijgt jouw mooi gepersonaliseerde blik dus gedurende een lange periode aandacht. Een persoonlijk blik met drop is meer dan alleen heel erg lekker! Bestel jouw persoonlijk blik met drop! »

Zakje snoepZakje snoep

Organiseer je een beurs of evenement en ben je nog opzoek naar een promotionele giveaway? Dan is een zakje drop waarschijnlijk iets voor jou, je kunt het zakje namelijk helemaal zelf ontwerpen en zo is het dus een enorm goed in te zetten als promotioneel snoep. Je kunt voordelig heel veel van deze zakjes met heerlijke dropjes bestellen en zo heb je dus gemakkelijk een sterk weggevertje! Bekijk en bestel het zakje snoep »